Skjul pandehåret | 5 nemme frisure til dig, der vil gro kort pandehår langt  


Du puster pandehåret væk fra øjnene.
Bare tanken om at have pandehåret hængende ned i øjnene, kan sikkert få dig til at tænke ”det kan også bare være lige meget, nu ringer jeg til frisøren og får klippet mit pandehår kort igen…

Pandehår ned i øjnene
Pandehår pustes væk fra ansigtet

At gro kort pandehår langt kan føles som noget af en kamp, og tiden indtil at de forreste lokker kan nå ned bag ørene kan synes aaaaalt for lang. Heldigvis er der mange måder, der kan få tiden hen til dit mål om langt pandehår til at føles som en leg. Vi giver 5 flotte frisure til inspiration her. 

Pandehår er hot, men du kan måske ønske at skjule dit pandehår en dag for et varieret look eller måske har du fået helt nok af pandelokkerne og ønsker at vokse dem lange igen. Til dit held byder hårmoden på mange skønne hår-accessoires, som med fordel kan bruges til at gøre overgangen fra kort til langt pandehår lidt mere spændende Leg med fløjl, silkebånd, similisten og perler i mange forskellige afskygninger på alt lige fra hårbøjler til hårbånd og spænder.

Sno pandehåret ind i de lange lokker

1. Sno pandehåret ind i de lange lokker

Du kan sno dit pandehår med ind i de lange lokker og starte din snoning helt fra hovedbunden, eller, som vi har gjort her, tæt ved tindingerne. Afslut snoningerne med et fint spænde eller elastik bag på hovedet.

Du kan også vælge at lade snoningerne stoppe bag øret og sætte dem fast med hårnåle. Hvis snoningerne truer med at glide ud, kan du låse dem fast med en hårlak. Til frisuren her har vi brugt Intense Hair Spray fra Elements Xclusive.

hårbøjle kopier.jpg

2. Skjul pandehåret bag en hårbøjle

Brug en hårbøjle for en hurtig og nem måde at skjule dit pandehår på. Har du et par minutter til overs, inden du skal ud ad døren, kan du spice denne hurtige frisure op ved at give håret ved hårrødderne et lille løft. Vi brugte IdHAIR Mé Massive Powder og IdHAIR Essentials Texture Spray.

Brug et spænde til pandehåret

3. Brug et spænde til pandehåret

Find et spænde frem fra gemmeren eller køb et af de mange fine, du sikkert er stødt på rundt omkring i butikker og hos frisøren og sæt det så i ved dit pandehår, hvor du har lyst. 

Vi har lavet en sideskilning, glattet håret med en runding ind mod panden og afsluttet frisuren med et perlespænde lige ved øret. Glattejernet hjælper med at vende spidserne indad, så de ikke stritter fra panden.

texturespray-split-end-elixir-og-intense-hairspray.jpg

Flet pandehåret med ind i dit lange hår

4. Flet pandehåret med ind i det lange hår

Er du god til at lave fletninger, kan du allerede ved en længde lige ved øjnene få dine pandelokker med ind i en fletning. Du kan vælge at flette hele håret, eller blot lade én fletning hænge sammen med dine lokker, som vi har valgt her.

Hvis du oplever, at dit pandehår stritter i din fletning, kan du lægge hårene ned med et glattejern indstillet med rette temperatur til dit hår og afslutte looket med lidt hårlak på fletningen.

sideskilning med pandehåret

5. Lav sideskilning efter dit pandehår

Du kan skjule dit pandehår ved at lave en sideskilning og trække pandehåret med hen over panden. Glat eventuelt dit pandehår og hår, så det falder fint ned langs dit ansigt.

Husk at bruge et varmebeskyttende produkt, inden glatningen! Vi brugte Heat Shield fra Elements Xclusive til at beskytte lokkerne mod varmen fra glattejernet.

Styrk pandehåret med Split End Elixir fra IdHAIR Elements Xclusive

Hjælp dit pandehår godtvej ned til dine lange lokker med IdHAIR Elements Xclusive Split End Elixir – et serum som styrker dit hår. Marula-olien i hårserummet har gode genopbyggende egenskaber, som ud over at pleje dine spidser i de lange lokker, også kan gøre underværker til pandehåret.  

Have a nice hair day!

 

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook