Black Xclusive

For men
Gennem de seneste år har vi arbejdet på at udvikle vores svar på markedets absolut bedste hårprodukter til mænd. 

Maskulinitet, funktion og kvalitet danner rammerne for vores herreserie, IdHAIR Black Xclusive, der er en kompaktserie med funktionelle og versitile produkter, der dækker alle mandens behov.
IdHAIR Black Xclusive stylingprodukter arrangeret på en sort baggrund med grønne, brede blade for at skabe dybde i billedet.
Black Xclusive er super-funktionel
FUNKTIONALITETEN NÅR NYE HØJDER
Verdens dygtigste ingrediensmagre er blevet involveret i produktionen af  Black Xclusive.
"En bunke vulkanaske, en af ingredienserne i IdHAIR Black Xclusive, illustreret på en hvid baggrund."
Sagde du vulkanaske og hampefrøolie i håret..?
VULKANASKE OG HAMP I BLACK XCLUSIVE
Ja, det er rigtigt! Nogle af verdens dygtigste ingrediensmagre er blevet involveret - og fundet ingredienser der løfter produkternes funktion til nye højder. F.eks. anvender vi vulkanekstrakt i flere af seriens produkter, og så har vi også et produkt med hampefrøolie!
VULKANASKE
Det har vist sig, at vulkanekstrakt bl.a. har en regenererende og beroligende egenskab. Derfor bruger vi det i Black Xclusive!
NIGELLA SATIVA FRØOLIE
Olien fra de sorte frø er en fugtgivende olie fuld af aminosyrer, vitaminer og mineraler. Den indeholder Thymoquinone, der har stærke antioxidanter effekter – supergodt for både din hud og dit hår!
CANNABIS SATIVA SEED OIL
Cannabis Sativa Frøolie kommer fra hampplanten er rig på vitaminer og antioxidanter. 
Sort/hvid foto af tre mænd i formelt tøj, der illustrerer det maskuline design af IdHAIR Black Xclusive, skabt med mænd i tankerne
Black Xclusive er:
KVALITETSPRODUKTER TIL MÆND
Mænd vil ikke nøjes og hvorfor skulle de?
LÆKKERT HÅR TIL HVERDAG OG FEST
Sammen med vores dygtige kemister i Sverige og resten af Europa har vi skabt helt unikke kvalitetsprodukter, der kan assistere den travle mand til både hverdag og fest.
 

Black Xclusive sigter højt og har:Høje standarter

Alle produkter er godkendt til grøn salon og er påfyldt emballage af genbrugsplast.

Black Xclusives gode egenskaber:

Hvert produkt fra Black Xclusive har gode egenskaber. Klik dig ind på produktet, og se, hvilke der gør sig gældende for det respektive produkt. 

Produktfordelene ved IdHAIR Black Xclusive illustreret i piktogrammer: Vegansk, ikke allergene parfumer, glutenfri, sulfatfri og godkendt til grøn salon.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.