Colour Bomb

Farvekur til håret
Colour Bomb er en samling af lækre og intensive farvekure til håret, der plejer i dybden, og som du kan bruge til genopfriskning af din nuværende hårfarve.

Colour Bomb er din genvej til en ny, funklende og farverig hårdag.
<span class="box--sub-heading">Keratin til lokkerne</span>Colour Bomb

Keratin til lokkerneColour Bomb

Forkæler dit hår med en keratinholdig kur, som efterlader håret silkeblødt og fyldt med glans.

COLOUR BOMB - OPFRISKER HÅRFARVEN

Selvom du måske har fået farvet dit hår med markedets bedste hårfarve, kan du desværre ikke undgå, at hårfarven vil falme over tid.  Her kan Colour Bomb hjælpe dig med en genopfriskning af farven.
<span class="box--sub-heading">I Colour Bomb finder du bl.a. de her</span>INGREDIENSER

I Colour Bomb finder du bl.a. de herINGREDIENSER

Ud over at farve dit hår sørger nøgleingredienserne i Colour Bomb for at efterlade håret med masser af glans og blødhed.

RISPROTEIN

Har en fugtgivende egenskab, samtidig med at den trænger ind i hårstrået og genopretter og styrker skadet hår. Den virker også udfiltrende på håret. 

PANTHENOL

Du har måske også hørt det under navnet Pro Vitamin B5. Panthenol plejer og fugter håret, samtidig hjælper den med at beskytte håret mod luftfugtighed. 

ALOE VERA

Indeholder et enzym der hjælper på hovedbundsirritation. Samtidig indeholder det over 20 mineraler og vitaminer der virker fugtgivende, og som bidrager med masser af glans.
<span class="box--sub-heading">Masser af flotte farver</span>COLOUR BOMB

Masser af flotte farverCOLOUR BOMB

Du kan mixe din helt egen Colour Bomb - valget er dit.

Farvekure med præferencerCOLOUR BOMB

Curly Girl-hår eller måske er du glutenallergiker? Alle har ret til en god (farverig) hårdag. Med Colour Bomb kan du trygt nyde vores farvekure til håret med særlige præferencer.

FLOTTE, FUNKLENDE FARVER

Colour Bomb har mange smukke farver at vælge mellem, og vi forstå godt, hvis du har flere favoritter. Du kan også lege kreativt med farverne og blande din helt egen nuance af Colour Bomb.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.