Kvinde med krøllet hår

Curly Girl produkter

Vi har også produkter til dig, som følger Curly Girl-metoden.

Er der noget mere betagende end poppende krøller?

At se hvordan hvert enkelt hårstrå former sig i buet perfektion? Hos IdHAIR er vi vilde med krøller, og derfor er vi også glade for at kunne tilbyde Curly Girl godkendte produkter, så alle Curly Girls & Boys kan få plejet deres naturligt krøllede lokker. Fælles for alle vores godkendte Curly Girl-produkter er naturligvis, at de hverken indeholder silikoner eller udtørrende sulfater og alkoholer.

IdHAIR Elements Xclusive Colour Conditioner

IdHAIR Elements Xclusive Colour Conditioner

Elements Xclusive Colour Conditioner er udviklet til at udrede dit farvede hår og lukke hårstrået, så farven bevares i længere tid. Vi har valgt ingredienserne nøje, så håret får den helt rigtige pleje til at bevare din hårfarve. Den indeholder ekstrakter af bl.a. solsikkeolie der bevarer farven, reparerer skadet hår og beskytter mod UV-stråler. Blåbær-ekstrakt der giver håret mere glans, og beskytter mod frie radikaler. Shampooen indeholder hverken sulfater, allergene parfumer eller parabener. Derudover er den vegansk og glutenfri, hvilket gør at den kan bruges af veganere og gluten-allergikere.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Elements Xclusive Moisture Conditioner

IdHAIR Elements Xclusive Moisture Conditioner

Elements Xclusive Moisture Conditioner er en conditioner til hår der trænger til fugt. Den efterlader dit hår blødt og medgørligt, samtidig med at den fylder dit hår med fugt fra både sheasmør og vegetabilsk plantemælk. Proteiner fra ærter forebygger at håret knækker, og fugter håret indefra, da den har evnen til at trænge ind i hårstrået. Elements Xclusive Moisture Conditioner indeholder hverken sulfater, allergene parfumer eller parabener. Derudover er den vegansk og glutenfri, hvilket gør at den kan bruges af veganere og gluten-allergikere.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Elements Xclusive Repair Conditioner

IdHAIR Elements Xclusive Repair Conditioner

Elements Xclusive Repair Conditioner er en blødgørende conditioner specielt udviklet til dig med skadet eller kemisk behandlet hår. Den udglatter hårstået, så håret føles blødere, og dermed bliver lettere at rede ud. Den indeholder proteiner fra ærter, der øger hårets elasticitet og derved gør det sværere for hårene at knække. Derudover indeholder den ekstrakter af fransk eg, som er antioxidant og hjælper med at bekæmpe oxidativ stress. Elements Xclusive Repair Conditioner indeholder hverken sulfater, allergene parfumer eller parabener. Derudover er den vegansk og glutenfri, hvilket gør at den kan bruges af veganere og gluten-allergikere.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Elements Xclusive Repair Treatment

IdHAIR Elements Xclusive Repair Treatment

Elements Xclusive Repair Treatment er en dybdevirkende hårkur til dig med skadet og kemisk behandlet hår. Kuren trænger dybt ind i hårstrået, hvor den styrker håret, og tilfører proteiner fra ærter, der er med at gøre håret elastisk og derved gør det sværere at knække. Hårets overflade udjævnes også, så eventuelt krus modvirkes. Derudover indeholder den ekstrakter af fransk eg, som er antioxidant og hjælper med at bekæmpe oxidativ stress. Elements Xclusive Repair Treatment indeholder hverken sulfater, allergene parfumer eller parabener. Derudover er den vegansk og glutenfri, hvilket gør at den kan bruges af veganere og gluten-allergikere.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Elements Xclusive Play Strong Gel

IdHAIR Elements Xclusive Play Strong Gel

Elements Xclusive Strong Gel er en stærk gele der giver dit hår hold under styling. Den er perfekt til brug under føntørring for, at opnå kontrol, eller i tørt hår for, at få et stærkt hold. Der kan også skabes et wet-look, hvis den bruges i tørt hår. Strong gel indeholder panthenol for at give håret styrke og glans. Elements Xclusive Strong Gel indeholder hverken sulfater, allergene parfumer eller parabener.

 

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Elements Xclusive Beach Spray

IdHAIR Elements Xclusive Beach Spray

Elements Xclusive Beach Spray er en saltvandsspray til dig der ønsker et strandlook med masser af struktur. Den fordeles i fugtigt hår og føntørres for at opnå meget volumen og struktur. Den kan også anvendes på tørt hår, for at give maksimal struktur og hold. Beach Spray indeholder keratin der plejer håret og giver det styrke. Kan anvendes i alle hårlængder. Elements Xclusive Beach Spray indeholder hverken sulfater, allergene parfumer eller parabener.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Elements Xclusive Powder Boost

IdHAIR Elements Xclusive Powder Boost

Elements Xclusive Powder Boost er et pudder der giver håret omgående volumen, lige hvor du ønsker det. Den kan både anvendes i alle hårlængder, både i hårrødderne og i længderne, hvor det giver håret struktur og langvarig kontrol. Brug den f.eks. inden fletninger eller opsætninger, hvor frisuren kræver kontrol. Pudderet giver håret en mat effekt, og absorberer sebum, takket være indholdet af silica. Elements Xclusive Powder Boost indeholder hverken sulfater, allergene parfumer eller parabener.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Elements Xclusive Volume Builder

IdHAIR Elements Xclusive Volume Builder

Luksuspudder som giver maksimal volumen og struktur i håret. Pudderet tynger ikke håret og kan derfor anvendes flere gange.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Elements Xclusive Treatment Mousse

IdHAIR Elements Xclusive Treatment Mousse

Elements Xclusive Colour Treatment Mousse er når du ønsker en hårkureffekt på kort tid. Moussen tilfører fugt og pleje fra plejende ingredienser som kakaosmør, samtidig med at den gør håret let at frisere. Moussen tynger ikke håret, men giver det i stedet en let følelse. Kan bruges til alle hårtyper, som har brug for pleje. Colour Treatment Mousse er vegansk, glutenfri, sulfatfri, parabenefri og fri for allergene parfumer. Brug: Rystes omhyggeligt og masseres ind i rent, fugtigt hår. Sæt håret efter ønske. Skal ikke skylles ud.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Solutions No.6

IdHAIR Solutions No.6

Solutions No. 6 er en conditioner til farvet, kemisk behandlet eller tørt hår. Den indeholder bl.a. solsikkekerne-olie der bevarer hårfarven, og har en UV beskyttende effekt, samt hvedeproteiner til tilfører fugt og glans. Den efterlader håret silkeblødt og nemmere at frisere. Bruges efter hver hårvask, og kan bruges med alle Solutions shampooer. Indeholder hverken parfume eller parabener.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Solutions No.7-2

IdHAIR Solutions No.7-2

Solutions No. 7-2 er en conditioner til mænd og kvinder der lider af tidligt hårtab. Den plejende conditioner der gør håret både blødt og glansfuld, er også effektiv på hovedbunden. Ligesom shampooen indeholder conditioneren aktive ingredienser, der hjælper med at stimulere hovedbunden, og forhindre udviklingen af gærsvampe der forårsager skæl. Den har også en kølende effekt, takket være indholdet af menthol. Conditioneren skal masseres ind i hovedbunden og gerne virke i 3-15 minutter, så ingredienser får lov at virke. Bør bruges med Solutions No. 7-1 og 7-3 for at opnå det bedste resultat. Indeholder hverken parfume eller parabener.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Essentials Conditioner

IdHAIR Essentials Conditioner

Denne conditioner er udviklet med plejende og fugtgivende ingredienser, der giver dit hår optimal pleje. Den kan anvendes i alle hårtyper, og er nem at fordele i håret pga. den cremede konsistens. Håret efterlades silkeblødt, glansfuldt, og fuld af fugt, takket være indholdet af calendula ekstrakt. Conditioneren har en mild duft, der også efterlades i dit hår. Den kan anvendes dagligt, og indeholder ikke parabener.

Godkendt til Curly Girl

IdHAIR Essentials Deep Clean Shampoo

IdHAIR Essentials Deep Clean Shampoo

Shampoo, der effektivt renser håret for produktrester der opbygges ved brug af stylingprodukter. Vasker i dybden og fjerner fedt og snavs fra hår og hovedbund, eksempelvis forud for en kemisk behandling. Indeholder opfriskende eukalyptus og reparerende vegetabilsk keratin.

Godkendt som sidste vask til Curly Girl

Nedenfor ses produkter til professionel brug og som er godkendt til Curly Girl

IdHAIR Colour Lock Mask

IdHAIR Colour Lock Mask

Colour Maintaining Mask er en professionel farvekur til afslutning af farvebehandling. Den har en meget lav pH-værdi på 2,2 og lukker dermed skællaget effektivt, så hårfarven indkapsles og dermed forlænges.

Godkendt til Curly Girl