Permanente krøller | Sådan ser de ud i 2024 og sådan plejer du dem

5 flotte looks og 7 plejetips


Vi guider dig til 5 flotte looks med permanente krøller i 2024 
og hvordan du plejer krøllerne efterfølgende.
Hvordan ser permanente krøller ud i 2024?

Hvordan ser permanente krøller ud i 2024?

Permanente krøller kan være løsningen for dig, hvis du ønsker, at dit hår får mere tekstur, fylde eller skal sende et særligt statement. De krøllede lokker kan give dig et lækkert fald eller fylde og moderigtigt hår, uanset om du har en kort frisure, page eller langt hår. 
Og hvis du troede, at 2024 kun handlede om bløde bølger og elegante slangekrøller, så hold fast i din hårlak, for hårmoden fortæller noget andet! 

Wolf Cut og Shag med krøller er nogle af de hotteste tendenser inden for hårmoden og måske endda snart på dit eget hoved? Kig med her, hvor vi viser dig 5 flotte looks med permanente krøller, som du kan lade dig inspirere af, og Wolf Cut og Shag er bare nogle af dem. 
<span class="box--sub-heading">1.</span> Wolf Cut møder permanente krøller

1. Wolf Cut møder permanente krøller

Wolf Cut er den perfekte partner in crime for permanente krøller, se bare på billedet her, hvordan den tager sig ud med sine velovervejede volumen-inddelte lag.

Tænk Wolf Cut som en arkitekt, der designer en bygning med plads til hvert et krøllet rebellerende hårstrå. Denne frisure forstår krøllernes vilde natur og omfavner dem i lag, der giver volumen og bevægelse.<span class="box--sub-heading">2.</span> Shag-hår med permanente krøller

2. Shag-hår med permanente krøller

Vælg Shag-frisuren for dens lagdelte pragt og frygtløse volumen med en seriøs opgradering ved tilføjelsen af krøller. Denne frisure er en hyldest til det uforudsigelige og det vildt charmerende. 

Med krøller får Shag’en en ekstra dimension af liv og bevægelse, der får selv den mest almindelige dag til at føles som en scene fra en trendy retrofilm – med dig i hovedrollen, naturligvis. 
<span class="box--sub-heading">3.</span> Kort page med permanente krøller

3. Kort page med permanente krøller

Ram dit ansigt flot ind med en krøllet udgave af pagehåret, der fremhæver dine ansigtstræk. Ved at kombinere pagehår med permanente krøller får du en frisure, der oser af både sofistikeret retro-charme og nutidig kant. 

Dette look kan variere fra bløde, romantiske bølger, der tilfører en feminin charme til en mere afslappet og boheme-agtig vibe, afhængigt af krøllernes intensitet og stylingen af resten af dit look.
<span class="box--sub-heading">4.</span> Mellemlangt hår med permanente krøller

4. Mellemlangt hår med permanente krøller

Forestil dig permanente krøller som din trofaste modeallierede, klar til at pifte ethvert outfit op. De permanente krøller passer perfekt til det afslappede 'jeg vågnede sådan her'-look og skifter nemt gear til et mere sofistikeret og chic look ved hjælp af få stylingprodukter. 

Og lad os så ikke glemme det praktiske aspekt ved at have mellemlangt hår med krøller; mellemlangt hår er langt nok til at eksperimentere med frisurer, men kort nok til at være nemt at vedligeholde. 

Pump maksimal volumen i dit permanentede hår ved at smide en smuk og moderigtig sideskilning mellem de krøllede lokker.
<span class="box--sub-heading">5.</span> Spiral-krøller sniger sig frem i permen

5. Spiral-krøller sniger sig frem i permen

Vi spår spiralkrøllen til at blive en ny og fremtrædende trend inden for permanente krøller i 2024. Denne trend er en hyldest til 80'ernes overdådige hårpragt men med et nutidigt pift hjulpet på vej af nye avancerede stylingteknologier. Spiralkrøllerne skaber muligheden for en unik tilpasning til enhver stil.

7 tips Sådan plejer og passer du dine permanente krøller

Pas godt på din perm! Når du har været ved frisøren og fået dine drømme-krøller, bør du naturligvis sørge for at passe godt på dem med de rigtige plejeprodukter. Nedenfor får du 7 tips til, hvordan du plejer og vedligeholder dine permanente krøller.
Permanente krøller holder i op til seks måneder alt afhængig af, hvor godt dit hår har taget imod behandlingen, og hvor god du er til at passe på dem. 

Tip 1Vent med at vaske dit hår

Giv dine krøller en lille pause for hårvasken efter den store forvandling. Lad være med at vaske dem med det samme; de har brug for et lille øjeblik til at indfinde sig i deres nye krøllede identitet. Tricket er at vente med at vaske dine permanente krøller i 24-48 timer efter, at permanentvæsken er skyllet ud hos frisøren.

Tip 2 Giv dine krøller rigeligt med fugt

Krøller er, som du har kunnet læse længere oppe i blogindlægget, små fugtighedssvampe – de kan nærmest aldrig få nok! Vælg produkter, der slukker deres tørst, og smid lidt protein-cocktail ind i dine hårrutiner nu og da. Prøv IdHAIR Curly Xclusive – det sikre til perm-paradis, uden at dine krøller føler sig som om de bærer en tung rygsæk.
<span class="box--sub-heading">Tip 3</span>Giv krøllerne protein

Tip 3Giv krøllerne protein

Proteinbehandlinger er gode, men husk: Alt med måde. Det er lidt som med chokolade – for meget af det gode kan være overvældende. Sørg derfor for at balancere det med masser af fugt, så dit hår ikke ender med at føle sprødt. 

Tip 4 Tør håret forsigtigt

Tør dine krøller forsigtigt med håndklædet. Pres eller kram vandet ud i stedet for at frottere. Ved forsigtigt at kramme håret med et håndklæde i stedet for at gnide det, kan du hjælpe med at bevare mere af hårets fugtighed, hvilket er afgørende for at holde krøllet hår næret og hydreret. Desuden hjælper du med at optimere krøllernes definition.

Tip 5 Undgå at føntørre for varmt

Hold føntørreren på en lun indstilling. Giver du den gas med for meget varme, vil dine krøller kruse og kan ende med at ligne noget, der er blevet fanget i en tornado.

Tip 6Klip krøllerne i ny og næ

En frisk klipning kan gøre underværker. Tunge længder kan dræbe din krølle-vibe, så hold det i skak med regelmæssige besøg hos frisøren.

Tip 7Fastsæt ny dato for perm

Sidst, men ikke mindst, snak med din frisør om det rette tidspunkt for din næste perm. Det er lidt som at genoplade dine krøllebatterier – timingen er alt! 

Så der har du det; 7 venlige påmindelser om, hvordan du holder dine permanente krøller i topform. 
 Have a nice hair day
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.