Festhår | Sådan styler du nemt frisuren til julefesten

Glansfulde lokker og glitrende julehumør

Når november og december ruller ind og kalenderen er pakket med mere festivitas end en julekalender er med chokolade, så ved du, det er tid til at tænke festlige håropsætninger. 

Her hos IdHAIR forstår vi udmærket godt, at julen ikke bare handler om at flashe de nyeste trends fra hårmoden; det handler også om at få din manke til at matche din magiske julestemning – høj, glad og måske en smule over the top! Vi serverer 6 uimodståelige festhårs-godter på et sølvfad til dig.
<b>Look 1:</b> Bløde blow out krøller

Look 1: Bløde blow out krøller
Sådan laver du looket

Giv først dit hår et løft ved hovedbunden med Me Root Lifter, forkæl så resten af håret, dvs. længderne og spidserne med Me Fiber Mousse. Føntør håret tørt – det kan du trygt gøre, for der er varmebeskyttelse i Fiber Mousse.

Forbered så dit hår til at blive krøllet ved at spraye Me Heat Protect hen over lokkerne. Når du har krøllet håret, er det klar til at blive rullet op. Fastlås lokkerne med Me Hair Spray og lad lokkerne danne den smukke betagende blow out form.
Vent i minimum 15 minutter – jo kraftigere dit hår er, jo længere tid bør curlerne sidde i håret. På denne måde opnår du det bedste resultat. Nu er du næsten i mål med festhåret – rul curlerne ud af dit hår og afslut eventuelt looket en sidste gang med en omgang hårlak.
Udforsk stylingserien Me

Pynt dit hår som juletræet - men med stil!

Lad os være ærlige; julepynt i håret kan hurtigt tippe fra festligt til fastelavn, hvis man ikke passer på. Men bare rolig, vi guider dig uden om frisure-fælden. Et elegant hårspænde her, et par diskrete, men funklende hårnåle der – og voila, dit festhår er klar til at være julens midtpunkt.
<b>Look 2:</b> Perfekt, prikket sleek look med perler og sløjfe

Look 2: Perfekt, prikket sleek look med perler og sløjfeSådan laver du looket

Frem med glattejernet og lad det glide hen over dine lokker for at gøre dem glatte og strålende blanke. Husk at bruge varmebeskyttelse inden!
 
Find en hårgelé med stærkt hold – vi har brugt Strong Hold Gel fra Elements Xclusive – og tæm dine strittende babyhår. Red håret igennem og saml det med en lille elastik i nakken, så lokkerne danner en hestehale.
Tæm efterfølgende de sidste fimrehår med hårgeléen, men læg ikke geléen for langt væk! For nu skal du til at bruge Strong Hold Gel fra Elements Xclusive som lim til håret, så du kan fæstne de fineste små perler i dit festhår.

Grib fat om pincet, fang en perle og dyp den i hårgeléen. Sæt perlen på det ønskede område og gentag proceduren, til du har nået dit ønskede, prikkede look. Afslut looket med en sød sløjfe.   
<b>Look 3: </b> Fletning pyntet med perler

Look 3: Fletning pyntet med perler


Sådan laver du looket  Flet dine lange lokker i en ønsket fletning. Pynt med perler, spænder eller glittersten og afslut med en hårlak, der sørger for, at dit look holder hele aftenen – til dette look brugte vi Hair Spray fra Me.

Festfrisurens holdbarhed - hele natten lang

Hos IdHAIR ved vi, at en bragende god fest ikke slutter, før den sidste konfetti er fejet op. Dit hår skal være med dig hele vejen, uden at falde fladere end humøret dagen derpå. Så vi sørger for, at du ved, hvilken mousse der giver fylde, og hvilken hårlak der sætter looket – uden at håret bliver stivere end en frossen æbleskive. 

I flere af vores festhårs-looks kan du se, at vi har brugt Hair Spray og Fiber Mousse fra Me, fordi de giver et godt og stærkt hold uden at stive.
<b>Look 4: </b> Festhår med sideskilning, elegante krøller og spænde

Look 4: Festhår med sideskilning, elegante krøller og spænde  Sådan laver du looket

1Giv dine lokker et løft ved rødderne med Me Root Lifter. Fortsæt med at forkæle længderne med Fiber Mousse fra Me – det giver dig længere fornøjelse af dine krøller. Føntør dit hår og klargør dem til krøllejernet ved at spraye den varmebeskyttende Heat Protect fra Me hen over lokkerne.
2 Krøl håret med en syl og lad de festlige krøller køle af, inden du touperer let ved hårbunden med en kam. Blødgør krøllerne ved at børste blidt hen over dem. Fastlås herefter krøllerne med Hair Spray fra Me. Som prikken over i’et klipser du dit yndlingshårspænde i siden… Et voila! Festhåret er klar!
<b>Look 5: </b> Hurtige krøller til en festlig aften

Look 5: Hurtige krøller til en festlig aften  Sådan laver du looket

1 Saml dine lange lokker i en høj hestehale på toppen af hovedet med en elastik, der ikke laver mærker i dit hår. Spray dernæst med varmebeskyttelse. Nu er det frem med krølle-sylen!
2Rul dine lange lokker op og lad dem falde som smukke spiraler hen over hovedet. Sørg for at krøllerne er kølet af, inden du tager elastikken ud af håret. Spray så Me Dry Texture Spray hen over de krøllede lokker for at give dem en vidunderlig volumen. 

3Afslut med Hair Spray fra Me for at sikre dig, at krøllerne holder hele festen igennem.
<b>Look 6: </b> Nem og festlig håropsætning med hårbøjle og glattede lokker

Look 6: Nem og festlig håropsætning med hårbøjle og glattede lokkerSådan laver du looket

1Start med at spraye Me Heat Protect hen over håret, så du er sikret varmebeskyttelse, når du skal glatte håret. 
2Efter glatningen af håret, starter du inddelingen af dit hår med først at lave en midterskilning og herefter en sektion, der stopper lige bag øret. Fastgør sektionen med en lille hårelastik. Gør det samme i den anden side. Toupér herefter håret bag ved skilningen for fylde bagtil. 

3Giv de glattede lokker shine med Me Serum Cream og afslut så håropsætningen med en festlig hårbøjle.

Pas på dit hår–også i juletiden  

Husk at i al den her festlige forberedelse, er dit hår ikke bare noget, der skal tæmmes – det skal plejes, elskes og nusses om. Så mens du nipper til gløggen eller juleakvavitten, husk også at give dit hår en lille kærlig behandling med en god serum eller fantastisk hårkur – tænk på det som en gave til dig selv - fordi du fortjener at stråle både indeni og ud.
Se udvalget af serum og hårkur
Vi håber, du har nydt vores hår-tutorials for festhår, og at du nu er klar til selv at begive dig i kast med de mange forskellige, festlige looks. Husk at have det sjovt og grine – også når stylingjernet laver mere ballade end bølger. Vi er her for at sikre, at din hårdag bliver lige så fejlfri som din julestemning.
 
Glædelig jul, og godt nyt(h)år!

Have a nice hair day!
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.