Curly Xclusive

Formuleret med kærlighed til Curly Girl IdHAIR Curly Xclusive er en serie af pleje- og stylingprodukter til krøllet hår, fri for skrappe parfumer, der kan strippe de naturlige olier fra dit smukke Curly Girl-hår og forårsage frizz.
 Curly Xclusive indeholder naturligvis ikke:
SULFATER OG SILIKONER
Curly Xclusive er fri for sulfater og silikoner. Men det stopper ikke her. De er også glutenfri, vegan-venlig og giver dine krøller UV- og farvebeskyttelse takket være ekstrakter fra solsikkefrø.
Krøller i balanceEn dans mellem fugt og protein


Din vej til dejlige, definerede krøller finder du, når du opdager den ideelle balance mellem fugt og protein i dine smukke krøllede lokker. 

Protein er et vigtigt element i håret, der hjælper med at styrke og bevare krøllernes fortryllende struktur. Fugt sikrer, at håret forbliver sundt og visuelt smukt. Find din krølle-balance til Curly Girl hår med Curly Xclusive.
Perfekt krølle-definition:
CURLY XCLUSIVE CARE 
Hårplejeprodukter i smuk udforming af en mild hårvask, conditioners og treatments  - specielt designet til at forkæle dit Curly Girl-hår.


Curly Xclusive indeholder udelukkendeDE GODE INGREDIENSER TIL KRØLLER

Vi ved at hver en ingrediens tæller for dit Curly Girl hår. Er du ingrediens-entusiast og vil vide mere om ingredienserne, kan du læse om dem i The Curly Xclusive Book længere nede på siden.
Kærlige krølle-krammere:
CURLY XCLUSIVE STYLING
Med få nænsomme stylingprodukter er dit Curly Girl hår et skridt nærmere at stråle af fuldkommen skønhed!


Style dit Curly Girl-hårSMUKKE KRØLLER SOM EN CURLY GIRL


Undgå brug af varmestyling-værktøjer og hårde kemikalier, der kan fjerne de naturlige olier i dit hår og forårsage frizz. Prøv også blide teknikker som plopping, diffusing og scrunching for at fremhæve dine krøller.
Læs alt om Curly Xclusive og alle de gode krølle-ingredienser i hvert enkelt produkt:


Curly Xclusives gode egenskaber:
Hvert produkt fra Curly Xclusive har gode egenskaber. Klik dig ind på produktet, og se, hvilke der gør sig gældende for det respektive produkt.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.