4 fejl du begår med vådt hår

 Vådt hår er skrøbeligt!

Derfor kan du nemt komme til at skade det, hvis du begår én eller flere disse 4 fejl ved dine lokker. Læs med her og se, om du kan nikke genkendende til nogle af dem.
<span class="box--sub-heading">Fejl nr. 1:</span> Du vasker dit hår i varmt vand

Fejl nr. 1: Du vasker dit hår i varmt vand

Den første fejl, du kan begå starter under bruseren… Hårvasken!Vask altid håret i lunkent vand for ikke at udtørre dine hårstrå. Optimér endda hårvasken ved at afslutte med et koldt brus hen over lokkerne for at holde på fugten i dit hår. 

Det kan måske virke lidt grænseoverskridende at afslutte dit dejlige bad sådan, men gevinsten for dine lokker er værd at tage med.  
Bevar de naturlige olier i hovedbunden ved at vaske dit hår i mindre varmt vand.


Når du vasker dit hår i varmt vand, risikerer du nemlig at fjerne alle de naturlige olier fra din hovedbund og dit hår. Det højner risikoen for udtørret hår, hvilket ligeledes bringer din manke i en skrøbelig tilstand. 

Og det ønsker du sikkert ikke, vel...?
<span class="box--sub-heading">Fejl nr. 2: </span>Du børster håret, når det er vådt

Fejl nr. 2: Du børster håret, når det er vådt

Efter et langt bad, har du måske lyst til at redde de nyvaskede, våder lokker med din yndlingsbørste... Men her kan du begå fejl nummer 2 med vådt hår!
For dine hårstrå er meget skrøbelige, når de er våde, hvilket kan få dem til at knække og spalte. Børst derfor altid dit hår, inden du hopper ind i det dejlige brusebad for at vaske dit hår eller vent til håret er tørt efter hårvasken. 

Læs med videre og opdag, om du begår fejl nummer 3 og 4.
Repair Split End Elixir

Er uheldet ude, og dine hårstrå er knækkede og spaltede? Prøv Elements Xclusive Repair Split End Elixir. Dit hår bliver styrket og genopbygget øjeblikkeligt med denne reparationsserum. Håret bliver tilmed silkeblødt og blankt.

Udforsk produktet
<span class="box--sub-heading">Fejl nr. 3: </span>Du laver en håropsætning, når dit hår er vådt

Fejl nr. 3: Du laver en håropsætning, når dit hår er vådt

Fejl nummer 3 kan snildt snige sig ind samtidig med, at du måske er i gang med at begå fejl nummer 2, hvor du børster dine nyvaskede, våde lokker. Laver du en hestehale eller en knold af dit våde hår, er du nemlig skridtet nærmere knækkede hårstrå og godt i gang med at begå fejl nummer 3!

Brug hårklemmer med store tænder, så skåner du de våde lokker...

Hvis du ønsker at fjerne de lange, våde lokker fra dit ansigt mens de lufttørrer, kan du i stedet bruge en hårklemme med store tænder på, der ikke slider på dit hår. 

Hårklemmerne er yderst hotte lige nu i hårmoden, så har du ikke allerede sådan én i sortimentet af håraccessoires på badeværelset, skulle det ikke være så svært at opstøve den.      
<span class="box--sub-heading">Fejl nr. 4: </span>Du sover med vådt hår

Fejl nr. 4: Du sover med vådt hår

Måske hører du til dem, der tager brusebadet og hårvasken om aftenen, og så kan du være skridtet nærmere at begå fejl nummer 4.
For når du ligger og vender dig i sengen i løbet af natten, kan du ikke undgå, at dit hår gnides mod puden, og gøres dette i våd tilstand, er risikoen for knækkede hårstrå endnu større – gisp!

Hvilke dårlige hårvaner skal du rette op på fra i dag?
Have a nice hair day!
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.