Sensitive Xclusive

Et parfumefrit paradis til dit hår
Flere får parfumeallergi og fravælger produkter med parfume. Hårpleje- og stylingprodukter uden parfume kan stadig give dig en luksuriøs og behagelig følelse, fordi det er produkternes egenskaber og effektivitet, der skaber en positiv oplevelse for dig.

Livet uden parfume kan derfor sagtens være stilet, sjovt og smukt.
Dermatologisk testet
KAN BRUGES AF ALLE 
Milde kvalitetspodukter til håret. Sensitive Xclusive er udviklet til alle hårtyper og er dermatologisk testet.Sensitive Xclusive: PARFUMEFRI HVERDAG

Du behøver ikke at have allergi, for at vælge parfumefri produkter til dit hår. 
Det kan være et aktivt valg om at minimere dit forbrug af parfume – måske vil du bare allerhelst dufte af din yndlings-parfume fra din dufthylde.
Fugt og glans med
ALOE VERA 
Stylingprodukterne fra Sensitive Xclusive indeholder aloe vera, som har en blødgørende effekt på dit hår, samtidig med at den bidrager med fugt og glans.

LAKRIDSROD
Beroliger irriteret og følsom hud samtidig med at den bekæmper tørhed og giver dig silkeblødt hår.


ROSMARIN
Kickstarter hårvæksten, booster blodcirkulationen og fjerner buildups i håret.


EKSTRAKTER FRA TEBLADE
Booster og beskytter håret med antioxidanter. Det hjælper også med at kontrollere produktionen af overskydende olie fra hovedbunden.


Smukke stylinger med:
SENSITIVE XCLUSIVE STYLING
Et eksklusivt udvalg af stylingprodukter uden parfume giver dig mulighed for lave de smukkeste stylinger. Nogle af stylingprodukterne fra Sensitive Xclusive er tilmed veganske og glutenfri.
Sensitive Xclusive: VALGET ER DIT


Sensitive Xclusive giver dig muligheden for enten at minimere dit forbrug af parfume eller helt at udelukke det fra din hverdag. Valget er dit.

Et kompleks af vegetabilske ekstrakter i: SENSITIVE XCLUSIVE CARE

Plejeprodukterne fra Sensitive Xclusive indeholder et kompleks af vegetabilske ekstrakter, der er kendt for at berolige irriteret hud i hårbunden.

Sensitive Xclusive gode egenskaber:

Hvert produkt fra Senstive Xclusive har gode egenskaber. Klik dig ind på produktet, og se, hvilke der gør sig gældende for det respektive produkt. 

     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.