Lysningsprodukter

I paste og pulver
Hos IdHAIR kan du købe professionelle lysningsprodukter til håret i både paste- og pulverform. Det sværeste er måske, hvilken en du skal vælge...

Du behøver dog ikke at nøjes med en. Du må gerne have flere favoritter!


Du kan lysne håret op til 8 toner:
IDHAIR HAIR PAINT SUPREME BLEACHING PASTE 
De bedste laboratorier har udviklet denne cremede og perfekt afbalancerede blå afblegningscreme med stærke lysningsevner, der lysner helt op til 8 toner.

BEROLIGER OG BIDRAGER MED BLÅ PIGMENTER


Hair Paint Supreme Bleaching Paste indeholder den beroligende ingrediens bisabolol samt blå pigmenter, der neutraliserer gule toner. Pasten er desuden godkendt til Grøn salon. Prøv det støvfri hvide lysningspulver
IDHAIR BLEACH ME
Hurtigt arbejdende lysningspulver sikrer, at du får et fantastisk resultat på superkort tid. Lysner håret op til 7 toner, og er perfekt til at anvende til lyse striber, highlights og alle typer effekter med folie. Kan også bruges til at skabe kreativt i frihånd med kam eller pensel.

GLANSFULDT OG FUGTET RESULTAT


Lysningspulveret giver et meget glansfuldt resultat, samtidig med at det fugter og plejer håret, så det fremstår sundt og skinnende efter brug af IdHAIR Bleach Me.
Du kan lysne håret op til 7 toner:
IDHAIR EXTRA WHITE BLEACH PASTE
Stærk ydeevne og nem at bruge. Pasten har en fantastisk formel, der blot skal blandes med en creme beize, så lysner den jævnt op til hele 7 toner!

LYSNING PÅ KORT TID

Lysningsproduktet arbejder hurtigt, giver et ensartet resultat og hæver ikke op 
under behandlingen, som traditionelle lysningspulvere.


Til alle lysningsbehandlinger
Extra White Bleach Paste kan bruges til alle lysningsbehandlinger. Den eksklusive formel har en skøn duft, og indeholder berigede vegetabilske olier, der beskytter hud og hårbund under behandlingen. 
Du kan lysne håret op til 9 toner:
IDHAIR BLEACH ME POWER+ 
Vores multifunktionelle afblegningspulver, med et lavt indhold af ammoniak, der lysner håret op til fantastiske 9 toner, så du nemt og skånsomt kan lave alle lysningsteknikker, inklusiv frihånds- og balayagetekniker.

BESKYTTER OG GENOPBYGGER

Håret under lysningen

Normalt vil lysning på et højt niveau gøre håret tørt og med tiden skadet, fordi standardlysninger indeholder persulfater, der nedbryder håret... Men ikke Hair Paint Bleach Me POWER+


Amino Sugar Nourishing Complex 
Hair Paint Bleach Me POWER+ er nemlig baseret på  Amino Sugar Nourishing Complex (ASNC), som hjælper med at beskytte og genopbygge  håret under lysning. Systemet regulerer persulfaters skade, beskytter keratinstrukturen,  fugter hårets overflade og forbedrer keratinbindinger, hvilket holder håret sundt og giver et glansfuldt finish.
Ammoniakfrit og mildt: 
IDHAIR BLEACH ME GENTLY
Med Bleach Me Gently får du en meget mild, blå lysningspulver, der har de samme egenskaber som IdHAIR Bleach Me, men som er ammoniakfrit og lysner håret op til 6 toner.

MILD AFBLEGNING

Med stærke resultater
Bleach Me Gently indeholder blå pigmenter, der neutraliserer gyldne/varme toner i håret, og kan bruges selv i hår, der er svært modtageligt eller farvet.

Bleach Me Gently vedligeholder hårets styrke og glans, så du med mindst mulig påvirkning, kan skabe tidens lysningsteknikker på alle dine kunder. 

Perfekt til farvekorregering, highlights og sunkiss
MULTI TECH COLOUR REMOVER
Produktet gør mere end blot at fjerne hårfarve. Multi Tech Colour Remover kan nemlig blive dit hemmelige power-tool, når det gælder fikse farvekorrektioner, hippe highlights eller smukke sunkiss looks.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.