Frisørkurser | Foråret '24

Tilmelding til frisørkurser

Kursuskatalog for frisører 2024

Er du klar til at skabe og udforske sammen med os? Forbered dig på en rejse gennem farver, klipninger og stylinger, der vil inspirere dig til at udtrykke din unikke kreativitet. 

Se kursuskataloget nedenfor og bliv inspireret til dit næste frisørkursus, hvor du kan perfektionere dit håndværk indenfor frisørfaget. 

Tilmeld frisørkurser her Hos IdHAIR afholder vi kurser forskellige steder i landet og et enkelt kursus i udlandet. Vælg det sted, der passer dig bedst, nedenfor.
JYLLAND
TILMELD DIG HER
FYN
TILMELD DIG HER
SJÆLLAND
TILMELD DIG HER
LONDON
TILMELD DIG HER
<span class="box--sub-heading">Online undervisning</span>

Online undervisning

Vi brænder for at give inspiration til dig som frisør, og derfor arbejder vi altid ben-hårdt på at finde nye veje for, hvordan du som frisør stadig kan holde dig opdateret på de sidste nye farve- og stylingstrends. Vores sidste nye skud på stammen er vores undervisningsvideoer på Youtube-kanalen IdHAIR Professional Education. 
UDFORSK HER

Hands on

Hos IdHAIR gør vi en ære i at inspirere dig til videre kreativitet i frisørsalonen med udgangspunkt i vores farveunivers af alt lige fra demi- til permanente hårfarver. Du finder bl.a. hands-on kurser, hvor du selv arbejder på en model eller et dukkehoved.

Bliv skarpere i din farve-teori

Du kan også opleve frisørkurser, hvor du bliver stærkere i teori. Men det stopper ikke her - for blandt vores frisørkurser finder du naturligvis også kurser, hvor vi viser dig de seneste trends inden for klipninger. Med andre ord bliver du med et frisørkursus fra IdHAIR inspireret til at skabe dine egne smukke udtryk i din salon. 
<span class="box--sub-heading">Book en tekniker ind i din salon</span>

Book en tekniker ind i din salon

Du har også mulighed for at booke en tekniker fra vores Education Team direkte ind i din frisørsalon og få et unikt kursus. Du kan aftale indholdet med din IdHAIR-sælger eller tekniker. Lad dig evt. inspirere af indholdet ud fra alle vores spændende frisørkurser, som du finder i kursuskataloget på siden her. Så kan vi skræddersy et kursus som passer lige præcis til dig og dine behov. 
 
Mød IdHAIR Education Team
Byg videre på din uddannelse som frisør
Nok hedder det at færdiguddanne sig, men i vores øjne må man aldrig stoppe med at udvikle sine faglige kompetencer. Frisørfaget er ét af de mange fag, hvor det at holde sig opdateret på de seneste tendenser i branchen blot vil komme din virksomhed og dine kunder til gode. Derfor tilbyder vi frisørkurser til dig som i forvejen har en lækker titel som færdiguddannet frisør og gerne vil videreuddanne dig.  

Bliv undervist af dygtige teknikere 
På et IdHAIR frisørkursus bliver du undervist af én af vores mange dygtige teknikere, som med udgangspunkt i vores farvesystemer og hårstylingprodukter samt hands-on og inspirationsmateriale sætter en ære i at opdatere dig inden for hårmoden og de nyeste klippe- og farveteknikker.


Afbestilling af kursus 
Det er helt ok at fortryde en tilmelding til eller blive forhindret i at deltage i et frisørkursus hos IdHAIR. Ved afbestilling mellem 14-30 dage før et kursus får du 50% refusion. Herefter tilbyder vi ingen refusion. Har du tilmeldt dig et gratis kursus opkræver vi kursets normalpris, hvis du udebliver eller melder afbud senere end 8 dage før kurset. Vi tager forbehold for taste- og trykfejl.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.