Me

 Fremhæv din naturlige skønhed
 Det her er Me. IdHAIR Me. Med Me er der ingen begrænsninger. 
Du kan være legende, du kan være stilet. Du kan være fremtrædende, du kan være neutral. Udtryk dig selv gennem Me og fremhæv din naturlige skønhed. 


En komplet stylingserie
IT'S ALL ABOUT ME
Me er en komplet stylingserie som tillader dig at style dit hår sådan, at det fremhæver din naturlige skønhed. It’s all about Me – and you!Det er det indre, der tæller
NØGLEINGREDIENSER 
Mange af produkterne i Me indeholder panthenol - en vaskeægte styrke-booster der fugter, glatter og blødgør lokkerneSOLSIKKEKERNE-EKSTRAKT
En rig kilde til vitamin E og et beskyttende skjold mod frie radikaler. Beskytter også hårfarven i at falme.CASTOROLIE
En ægte fugtmagnet! Det lækre ved olien er, at den trænger dybt ind i hvert enkelt hårstrå for at nære og fugte fra inderst til yderst.GLYCERIN
En rigtig god fugtgiver, der suger vand til sig for at gøre håret blødere og mere fugtet.
Me - tager hånd om dine hårstylinger

Din perfekte styling-partner ME LØSER DINE
HÅROPGAVER

Alle produkter er nøje udvalgt, så vi sikrer, at de kan løse enhver tænkelig hår-opgave.
Så om du er til glans, krøller, tekstur eller noget helt fjerde – Me er din perfekte stylingpartner og giver dig en god hårdag.

Du har skønheden – ME FREMHÆVER DEN


Vi har ladet os inspirere af dig - serien hedder Me, fordi det handler om DIG. 
Vi omfavner og fejrer den skønhed DU har. Det er den, der gør dig unik og helt igennem fantastik. Derfor siger vi også: Vi skaber ikke skønhed – vi fremhæver den, du allerede har! Mes gode egenskaber:

Hvert produkt fra Me har gode egenskaber. Klik dig ind på produktet, og se, hvilke der gør sig gældende for det respektive produkt.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.