Fyldigt hår | Sådan får du volumen i dit hår

 

Drømmer vi ikke alle om hår med masser af volumen? Med de helt rigtige stylingtips og produkter, kan du få lækker fylde i dit hår, om du så har fint, normalt - langt eller kort hår.

Brunette med volume i håret
Blondt kvinde med fyldigt hår

Først skal du finde ud af, hvor i manken, du ønsker fylde. Mangler hårrødderne fylde, eller ønsker du at hårstråene skal føles tykkere? Fylden kan nemlig både føntørres ind i håret eller styles ind i tørt hår – og det er faktisk ikke helt lige meget, hvad du vælger.


Volumen til fint hår


Skandinavisk hår er oftest meget fint og glat. Denne hårtype har typisk ret svært ved at holde en form - for eksempel hvis du laver krøller. Har du fint hår, er det derfor en god idé at føntørre volumen ind i lokkerne, da det på denne måde kan suge produktet ind under føntørringen. Samtidig forberedes håret også til efterfølgende styling.

Så selvom du har et fint hår, er det altså ikke umuligt at opnå en fantastisk volumen - det kræver blot at du anvender de korrekte produkter til netop din hårtype.

Hvad end du ønsker fylde i hele håret eller ved hovedbunden, guider vi dig til de rette produkter.

Fiber Foam Elements Xclusive.png

Volumen i hele håret

En fiberskum fra f.eks. IdHAIR Elements Xclusive er perfekt til at skabe fylde og hold under føntørring, da fibrene i skummet giver håret struktur og vil gøre, at hårstrået føles tykkere og håret generelt vil være lettere at kontrollere.

 

Dry Shampoo Elements Xclusive.png

Volumen ved hovedbunden

Hvis du kun ønsker fyldigt hår ved hovedbunden, er tørshampoo perfekt til fint hår. Tørshampooen fra IdHAIR Elements Xclusive giver både struktur og fylde, og du kan bruge den helt uden at være bekymret for, om dit hår fedter. Den absorberer nemlig fedt, og er drøj i brug.

Du vil få fylde i håret allerede efter de første sprøjt med tørshampooen. Og du kan arbejde dig op til lige den mængde fylde, du ønsker. 

Fint hår har også en tendens til at blive for mættet af hårprodukter, og derfor er det vigtigt at kunne begrænse sig. Prøv dig frem og find på den måde ud af, om du er en af dem, der både kan tillade sig at bruge hårprodukter under føntørringen og bagefter.

 

Volumen til normalt hår


Er du udstyret med en ”normal” manke, har du en rimelig bred vifte af hårprodukter du kan forsøge dig med, da dit hår er ret modtageligt overfor hårprodukter og styling med f.eks. krøllejern.

Du kan skabe store bølger med et glattejern, og med et lag hårlak burde du være good-to-go hele dagen. Du kan faktisk også skabe endnu mere fylde i dit hår med en let mousse som eksempelvis Fiber Foam fra IdHAIR Elements Xclusive, der også giver medium hold, så du stadig har bevægelse i håret - hårmoussen er også god, hvis du har etageklippet hår.

Du kan også bruge IdHAIR Elements Xclusive Volume Builder, hvis du kun ønsker at skabe maksimal fylde og struktur i håret. Hårproduktet er også perfekt til at give din hestehale mere fylde. Brug IdHAIR Elements Xclusive Volume Builder inden toupering, da den vil give struktur og hold til dit hår, så touperingen holder bedre.

Elements Xclusive

Korthåret kvinde med volumen i håret
Kvinde med page og volumen i håret

Volumen til kort hår


Kort hår har nemmere ved at holde på fylde i både rødderne og længderne. Det skyldes at langt hår er tungt, og det derfor tynger håret. Det problem har korthårede jo ikke, og det skal selvfølgelig udnyttes. IdHAIR Element Xclusive Volume Builder eller Powder Boost helt perfekt til at skabe fylde og struktur ved hårrødderne, men er faktisk også god i længderne, når håret ikke er længere end til skuldrene. 

Volume pudder.png

Maksimal volumen

Opnå maksimal volumen i håret ved brug af IdHAIR Elements Xclusive Volume Builder og Powder Boost. Volume Builderen drysses i håret, og giver maksimal volume og Powder Boost sprayes i håret og giver et volume boost. 

IdHAIR anmeldelser

4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 106 anbefalinger på Facebook