CSR.jpg

Socialt ansvar

Med succes følger også ansvar, og vi vil gerne være med til at gøre en forskel. Det giver en rar følelse i maven.

Corporate Social Responsibility hedder det så fint, men vi kalder det bare "en rar følelse i maven" og socialt ansvar.

Vi er et 100% dansk firma, som tror på at den succes som vi oplever i rigtig mange lande, skal komme andre til gode. Derfor har vi altid mindst et socialt forankret samarbejde i gang.  Det falder os helt naturligt og ganske kort tid efter vi åbnede dørene i 1986, begyndte vi at støtte det første i rækken af gode formål. Dengang hed det vist ikke noget fint, men det føltes bare rigtigt. Nogle gange er det korte samarbejder og andre gange løber de over mange år.

Udover sociale samarbejder har vi også en helt klar holdning til vores aftryk på den verden vi lever i. Bæredygtighed er et stort begreb og et kæmpe ansvar, men vi arbejder os hver dag tættere og tættere på. Vi har specielt fokus på emballagegenbrug samt Co2 udledning.

Nuværende samarbejder

Cancer.png

Kræftens bekæmpelse

Vi støtter hvert år Kræftens Bekæmpelse i ”Virksomheder mod kræft”. Kræft er desværre blevet en sygdom de færreste kan se sig fri for at selv have haft eller kender en som har.

Læs mere her!
Team Rynkeby Trekanten: Foto: A. Dalmose

Team Rynkeby

Et cykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier. Hele succesen med Team Rynkeby er bundet op på opmærksomhed og sponsorer. Udover det økonomiske for børn og deres familier, har det også den positive sidegevinst at over 1.000 personer hvert år får motion via cykling og Team Rynkeby.

Vi er sponsor for Team Rynkeby Trekanten.

Læs mere her!
Feed.png

Værestedet Aarhus

Værestedet Aarhus er et helt fantastisk sted. Her kan udsatte medborgere komme og få den hjælp de måske ikke kan finde andre steder. Her er hjælp mod misbrug, komme væk fra gaden, få lidt mad eller måske bare få noget varme og en snak. Med medmenneskelighed, tid og pædagogik løser stedet mange af de problemer, som ikke kan løses andre steder.

Vi støtter op om projektet med julegaver, samt sponsorer produkter til bad og toiletter for brugerne.

Læs mere her!

Tidligere samarbejder

Klovneshampoo.jpg

Danske Hospitalsklovne

Børn bliver desværre også syge, og nogle gange er det så alvorligt at en indlæggelse er nødvendig. Og her er hospitalsklovnenes evner til at sprede smil og glæde en meget vigtig brik i at gøre forløbet så overkommeligt som muligt for børnene og deres familier. Vi har samarbejdet om en ”Klovneshampoo” samt børneklippeslag, hvor der gik et beløb for hver solgte enhed.

Læs mere her!
poelle.png

Verdens mest berejste pølsevogn

Projektet er lidt skævt, men et rigtig godt et af slagsen. Fanny rejser verden rundt med Pølle (Pølsevognen) og hendes pølseagenter (Medarbejdere). På den måde skaber de opmærksomhed på menneskelige problemer i nogle af verdens mest fattige områder, samt rejser penge til mindre projekter, så det får en værdi for den enkelte som modtager hjælpen.

Det er også muligt at leje Pølle med en agent til et privat eller firmaarrangement.

Læs mere her!
feelgood2.png

Look Good, Feel Better

Look Good, Feel Better er et fantastisk projekt, som afholder makeup og hudpleje kruser for kvinder i kræftbehandling. 

Projektet handler i sin enkelthed om at skabe glæde og få kvinderne til at gøre noget for sig selv i en svær tid.

Læs mere her!

Miljøtiltag

clever.png

Elbilsladere

Med en vognpark af vores størrelse finder vi det naturligt, at vi er med til at nedbringe den mængde Co2 vi udleder hver dag. Det har vi valgt at gøre ved at investere i elbiler til de medarbejdere, hvis kørselsmønster gør det muligt. Endvidere er vi varme fortalere for at andre medarbejdere ser mulighederne i elbiler privat.

Men for at dette skal virke, skal opladning også være nemt og bekvemt. Derfor har vi opsat 7 stk. 22 kW Cleverstandere, så medarbejdere kan lade mens de er på kontoret. Udover dette er alle ladere tilgængelige efter kl. 16 (3 er tilgængelige døgnet rundt) for gæster og beboere i området eller bare for elbilskørere som har brug for strøm.

Find vores ladere her!
solpanel.png (2)

Solceller

I forbindelse med vores omlægning til elbiler, har vi også udnyttet vores tag med et stort solcelleanlæg, som kan bidrage med driftstrøm, men i særdeleshed med strøm til når vi lader elbiler. Modsat derhjemme sker opladningen af elbiler typisk i dagtimerne, og dermed er solceller den perfekte partner til dette. 

Hvis man træder indenfor i vores kontorbygning, bliver man mødt af en stor informationsskærm som hele tiden fortæller hvor meget strøm vi pt. genererer og hvor meget vi har sparet i form af kul og træ.

Du kan følge vores elproduktion her!