Mere end bare en voks

Vi ved det godt! Hos IdHAIR er vi kendt for vores ID-hårvoks, men vores brand-sortiment strækker sig langt ud over dette ene ikoniske produkt. Med serier som eksempelvis Me, Elements Xclusive, Niophlex Rebond og Curly Xclusive udlever vi hos IdHAIR en passion for mangfoldige hårplejeløsninger. 
 
Hver produktserie hos IdHAIR er et vidnesbyrd om vores engagement – ikke kun til styling, men til den samlede sundhed og alsidighed i hårpleje. Det er missionen om at give dig en god hårdag.
Me |  <span class="box--sub-heading">Fremhæv din naturlige skønhed</span>

Me |  Fremhæv din naturlige skønhed

Me er en komplet stylingserie, der booster individualitet. Me tillader dig at style dit hår sådan, at det fremhæver din naturlige skønhed. It’s all about Me – and you!Udforsk Me-stylingserien
Niophlex Rebond | <span class="box--sub-heading">Genopret og styrk håret indefra og ud</span>

Niophlex Rebond | Genopret og styrk håret indefra og ud

Niophlex Rebond en revolutionerende phlex-serie designet til at genoprette og beskytte hår indefra og ud, tørt og beskadiget hår genoplives til glansfulde højder. 


Udforsk Niophlex Rebond
CURLY XCLUSIVE | <span class="box--sub-heading"> Formuleret med kærlighed til Curly Girl </span>

CURLY XCLUSIVE | Formuleret med kærlighed til Curly Girl

Curly Xclusive fejrer krøllet hår med pleje- og stylingprodukter, der er formuleret med kærlighed til Curly Girl-metoden og definerer samt plejer naturlige krøller. 

Udforsk Curly Xclusive
ELEMENTS XCLUSIVE | <span class="box--sub-heading"> Smukt hår i harmoni med naturen </span>

ELEMENTS XCLUSIVE | Smukt hår i harmoni med naturen

Elements Xclusive er en pleje- og stylingserie, der tilbyder veganske, sulfatfri muligheder til forskellige hårbehov, fra fugt til farvebeskyttelse og volumen.


Udforsk Elements Xclusive
Din hårdag er vores hårdag. Derfor finder du hårprodukter til et hvert behov inden for pleje og styling - om du så er til krøllet, glat, har kort eller langt hår.
Se alle serier
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.