Vores historie - vores Id

En god hårdag siden 1986

Hos IdHAIR er vi kendt for ID-hårvoksen – vores allerførste skabelse i en lille, rund krukke med sort låg... Det var dén, der for alvor satte IdHAIR på landkortet tilbage i slutningen af 90’erne og sidenhen verdenskortet, men faktisk har vi været i været i branchen siden 1986. Kom med på rejsen, der starter i små beskedne lokaler i hjertet af Aarhus. 
<p style="color: rgb(163, 143, 132);">En drøm bliver født I Aarhus</p>

En drøm bliver født I Aarhus

Startskuddet til det vi i dag kender som IdHAIR – leverandør og producent af hårprodukter – sker i 1986, hvor Preben Munch sammen med kompagnon starter en grossistvirksomhed med salg af frisørprodukter i hjertet af Aarhus. Med jysk jordnærhed og med en drøm om at sætte kunden først, voksede virksomheden hurtigt ud af sine rammer. 

Fra Brabrand til Lystrup, blev lager og medarbejderstab større, mens Preben arbejde benhårdt for at levere topklasse hårprodukter. Sådan startede eventyret! IdHAIR blev født med en vision om personlig service og en passion for frisørprodukter!


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Original Wax ser dagens lys</p>

Original Wax ser dagens lys

Vi lancerer ’Id voksen’, som tager Danmark med storm. Original Wax rammer spot med en unik formular, der skiller sig ud fra mange andre produkter på markedet. Den giver et stærkt hold og er ideel til tidens frisurer, der krævede præcision og langvarigt hold. 


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Eksporteventyret starter</p>

Eksporteventyret starter

Vi lander den første udenlandske ordre, og Norge bliver det første land for vores eksporteventyr. Med denne spændende milepæl tager vi vores første skridt mod international vækst, og vi ser frem til nye muligheder og samarbejder på tværs af grænser.<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi skifter navn til IdHAIR Company </p>

Vi skifter navn til IdHAIR Company

Med afsæt i vores succesfulde hårvoks, som får nyt design, skifter vi nu navn til IdHAIR. Navneskiftet understreger også den kurs vi har lagt for dagen – nemlig at blive en full-service leverandør af hårprodukter under eget brand.


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi køber egen fabrik i Sverige</p>

Vi køber egen fabrik i Sverige

Med egen fabrik får vi nu helt nye muligheder for at udvikle og producere hårprodukter af højeste kvalitet samt styrke vores position inden for hårplejeindustrien.  
<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi lancerer IdHAIR Hair Paint og IdHAIR ColourID</p>

Vi lancerer IdHAIR Hair Paint og IdHAIR ColourID

Efter flere års forberedelse og udvikling lancerer vi vores første farvesystemer. De to farvesystemer giver vi navnet IdHAIR Hair Paint – et traditionelt farvesystem – og ColourID – et mere mildt system, som nu er udgået. IdHAIR Paint er siden blevet videreudviklet. 
<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi flytter ind på Lægårdsvej og lancerer IdHAIR Elements</p>

Vi flytter ind på Lægårdsvej og lancerer IdHAIR Elements

Vi flytter ind i vores nuværende lokaler i en bygning på 4000 m2, udført i typisk dansk minimalistisk stil, med danske designmøbler, et stort studie, hvor frisører bliver undervist i hårmodens seneste klippe- og farveteknikker og en kæmpe biograf, hvor vi ofte byder på spændende shows og kurser for frisører… Og naturligvis et kæmpe lager, hvor alle vores mange produkter opbevares og sendes ud fra.

Blandt de mange produkter på vores lager finder du nu også IdHAIR Elements - vores første komplette hårpleje- og stylingserie. Allerede samme år vinder IdHAIR Elements Red Dot design Award. 


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi lancerer IdHAIR Amino Wave</p>

Vi lancerer IdHAIR Amino Wave

Vores allerførste permanent-system. Amino Wave er en unik hud- og hårvenlig permanent, der ikke indeholder ammoniak, og som giver de smukkeste krøller og bølger, der holder længe på en yderst skånsom måde.


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi lancerer IdHAIR Colour Bombs</p>

Vi lancerer IdHAIR Colour Bombs

Innovative farvekure ser dagens lys i vores sortiment. Farvekurene fra Colour Bomb, der både farver og plejer håret samtidig med at de giver det et smukt og sundt udseende. Samtidig byder vi velkommen til Ego Professional, som nu er en del af IdHAIR Group. Med Ego Professional på holdet er det nu muligt for os ligeledes at tilbyde avancerede stylingredskaber i vores sortiment.


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi lancerer IdHAIR Belonger, IdHAIR Curly og IdHAIR Black</p>

Vi lancerer IdHAIR Belonger, IdHAIR Curly og IdHAIR Black

Vi har i den grad vokseværk i 2014 med lancering af hele tre hårserier: IdHAIR Belonger – en hårpleje og -stylingserie til langt hår og ekstensions, IdHAIR Curly hårprodukter til krøllet hår og IdHAIR Black – hårpleje og stylingserie til mænd. IdHAIR Hair Paint videreudvikles og får nyt design. 


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Fra lokal grossist til global leverandør</p>

Fra lokal grossist til global leverandør

Vores succes med at producere og sælge egne brands vokser. Vi mere end fordobler nemlig eksportlande-antallet fra 13 lande i 2014 til 31 lande i 2015, der i blandt, Australien, Sydafrika, USA, Polen og Rusland. Desuden lancerer vi to nye serier: IdHAIR Pow’r – en direct colour cream – og IdHAIR Niophlex – et phlex-system som modvirker skader på håret under permanente behandlinger.


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi lancerer IdHAIR Solutions, IdHAIR Mé og Hair Paint Free</p>

Vi lancerer IdHAIR Solutions, IdHAIR Mé og Hair Paint Free

Med hele tre nye serier til håret i 2016, bliver hovedbundsproblemer nu fortid med IdHAIR Solutions, mens hårstylingprodukterne fra IdHAIR Mé giver både mænd og kvinder mulighed for en god hårdag og det milde farvesystem fra IdHAIR Hair Paint Free giver frisører mulighed for at farve forbrugernes manker med hårfarver uden ammoniak, resorcinol og PPD.


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi lancerer Black Magic og åbner nye lokaler i hovedstadsområdet</p>

Vi lancerer Black Magic og åbner nye lokaler i hovedstadsområdet

For at være tættere på vores kunder, åbner vi i nye lokaler i Rødovre. Samme år lancerer vi IdHAIR Black Magic – et amino permanentsystem, der er mild for hår og hovedbund, og har en behagelig duft.<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi opkøber 16 danske frisørsaloner og lancerer IdHAIR Elements Xclusive</p>

Vi opkøber 16 danske frisørsaloner og lancerer IdHAIR Elements Xclusive

Med opkøb af 16 frisørsaloner under brandet Poul M beskæftiger vi nu 150 personer i Danmark fordelt på produktion, udvikling, salg og saloner. I 2018 lancerer vi også IdHAIR Elements Xclusive – en komplet serie med styling og pleje til håret. 


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi lancerer Gloss og giver ”nice hair days” på vores nye blog</p>

Vi lancerer Gloss og giver ”nice hair days” på vores nye blog

Vi lancerer Gloss, et demi-permanent farvesystem, som giver fantastisk, smukke farveresultater i en fart. Vi går også online med en digital platform med ønske om at give alle en ”nice hair day” gennem vores nye, inspirerende blogunivers.   
<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi lancerer professionelle sakse, parfumefri serie, og vi spritter af</p>

Vi lancerer professionelle sakse, parfumefri serie, og vi spritter af

Vi lancerer den professionelle sakseserie, Sainō, og starter et parfumefrit paradis for håret med vores IdHAIR Sensitive Xclusive, vores nye parfumefri hårpleje- og stylingserie. Med Corona-epidemien opstår der bl.a. et større afspritningsbehov i salonerne, og vi udvikler derfor KLEAN – en håndsprit med frisk duft.   


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Ny formel og udseende til Hair Paint, Frame Styler fremstilles</p>

Ny formel og udseende til Hair Paint, Frame Styler fremstilles

IdHAIR Hair Paint farvesystem videreudvikles med nyt Organic Care Complex, som giver håret masser af pleje, mens det farves. Designet på farvetuberne får også en makeover.

Herudover lancerer vi ligeledes IdHAIR Frame Styler med revolutionerende keramiske single stroke plader, som i forening med turmalin, teflon, titanium og olier giver perfekt resultat og et sundere hår.
<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Vi lancerer Black Xclusive</p>

Vi lancerer Black Xclusive

Vores maskuline hårpleje og -groomingserie får nyt design og skifter navn til Black Xclusive. Samme år vinder Hemp Wax fra serien prisen for Årets Herreprodukt ved Danish Beauty Award.


<p style="color: rgb(163, 143, 132);">Hele tre nye serier til håret ser dagens lys</p>

Hele tre nye serier til håret ser dagens lys

2023 er et spændende år for os hos IdHAIR med hele tre nye serie. Curly Xclusive udvikles for at imødekomme den stigende interesse inden for en særlig behandling af krøllet hår, nemlig Curly Girl-metoden. Vores friske stylingserie Me samt farvepigmenterede hårkurer fra Colour Bomb relanceres med nye farver, design og formler.


     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.