Niophlex

Smukt og glansfuldt hår
IdHAIR Niophlex er unikke hårplejeprodukter med et højt indhold af fugt og pleje til tørt og skadet hår, så det efterlader lokkerne smukke og glansfulde. 
Fugt og pleje til skadet hår:
NIOPHLEX HOME CARE
Et sundt og smukt hår kræver fugt og pleje. Niophlex Home Care-serien er en fantastisk fugtgivende hårplejeserie som du kan pleje og styrke dit hår med ved hvert bad.
Niophlex indeholder de her: 
NØGLEINGREDIENSER 
Sojabønner (IsoFlavones) tlfører pleje, som forbedrer hårets tilstand.


GLYCERIN
En rigtig god fugtgiver, der suger vand til sig for at gøre håret blødere og mere fugtet .


VEGETABILSKE OLIER
Giver fugt og næring til håret, hvilket efterlader det blødt og glansfuldt.


HYDROLYSERET PROTEIN
Styrker og genopbygger håret. Det giver mere elasticitet, fylde og glans, så dine lokker ser fantastiske ud og føles bløde.

Niophlex Pro: SUNDT HÅR
STARTER INDEFRA


Niophlex trænger dybt ind i håret og reparerer ødelagte bindinger i håret. Det betyder, at træt hår vækkes til live igen og opnår ny styrke, så det ikke så nemt knækker. Afslutningsvis lægges en beskyttende og plejende hinde på håret, så det er klar til dagens strabadser. 


NIOPHLEX HOME CARE

Niophlex adskiller sig fra almindelige plejeprodukter som conditioner og kure, der udelukkende arbejder på ydersiden og i skællaget. Prøv en 3-trins Niophlex-kur næste gang, du besøger din frisør. 

Forlæng salon-behandlingen: NIOPHLEX RESCUE SHAMPOO,
CONDITIONER OG SPRAY

Brug hårprodukterne alene som styrkende og glansgivende hår-forkælelse 
eller til at forlænge fordelene ved en Niophlex salon-behandling.
Niophlex' gode egenkskab:
Hvert produkt fra Niophlex har gode egenskaber. Klik dig ind på produktet, og se, hvilke der gør sig gældende for det respektive produkt.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.