Niophlex Rebond Pro

Genopretter og beskytter dit hår indefra og ud

Selv om vores farvesystemer er udviklet til at være så skånsomme som muligt, kan kemiske behandlinger stadig gøre håret åbent, tørt og måske med tiden skadet. 

Med Niophlex Rebond kan du genoprette og beskytte håret indefra og ud under kemiske behandlinger i takket være et kraftfuld botanisk proteinkompleks. 

Er du klar til at re-bonde?
<span class="box--sub-heading">Derfor er Niophlex Rebond </span> ET PERFEKT VALG VED KEMISKE BEHANDLINGER:

Derfor er Niophlex Rebond ET PERFEKT VALG VED KEMISKE BEHANDLINGER:


  • Trænger dybt ind i hårets cortex.

  • Beriger håret med essentielle aminosyre.

  • Genopretter og styrker hårets skadede bindinger.

  • Giver håret en strålende glans og fantastisk glød.
<span class="box--sub-heading">Oplev kraften bag</span> Niophlex Rebond

Oplev kraften bag Niophlex Rebond

Samtlige produkter fra Niophlex Rebond er beriget med et særligt kraftfuldt botanisk proteinkompleks, der styrker og gør håret modstandsdygtigt over for skader.

HVAD ER BOTANICAL PROTEIN COMPLEX?

Botanical Protein Complex er et plantebaseret proteinkompleks, som er specielt udviklet til at fokusere på hårets tre centrale egenskaber:

  • Elasticitet

  • Fleksibilitet

  • Skællagets styrke
Botanical Protein Complex' unikke kemiske sammensætning gør det muligt at trænge dybt ind i hårets cortex, hvor detstyrker indefra, samtidig med at det danner en beskyttende film på hårets overflade. 

Disse egenskaber arbejder i harmoni for at styrke håret og beskytte det mod potentielle skader fra kemiske behandlinger, miljømæssige faktorer eller daglig styling.

Det botaniske proteinkompleks’ unikke evne til at fordele fugt jævnt i hele hårstrået sikrer, at hvert enkelt hårstrå beskyttes og næres indefra og ud. Derudover forbedrer det hårets fylde og tykkelse.
Forlæng salon-behandlingen med  NIOPHLEX REBOND PLEJEPRODUKTER

Forlæng salon-behandlingen med  NIOPHLEX REBOND PLEJEPRODUKTER

Efter en salon-behandlingen kan du vælge mellem forskellige plejeprodukter der forlænger fordelene ved den professionelle salon-behandling. 
 Niophlex Rebonds gode egenskaber:

Hvert produkt fra Niophlex Rebond har gode egenskaber. Klik dig ind på produktet, og se, hvilke der gør sig gældende for det respektive produkt.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.