Niophlex Pro

Stærkere og sundere hår begynder nu
Selv om vores farvesystemer er udviklet til at være så skånsomme som muligt, kan kemiske behandlinger stadig gøre håret åbent, tørt og måske med tiden skadet. Derfor har vi udviklet IdHAIR Niophlex!  

Niophlex er et phlex-system, som beskytter håret mod skader og gør det stærkt og modstandsdygtigt, allerede mens du farver eller permanenter i salonen.


Få helt fantastiske resultater med
NIOPHLEX PRO
Phlex-systemet påvirker ikke indvirkningstiden for den kemiske behandling. Serien består af 2 produkter, som du bruger i din kemiske behandling, og 1 produkt som du både bruger i salonen og kan sælge til din kunde.
 
TRIN 1
Det første produkt, Bonder No.1, blander du i din farveblanding, den skaber nye bindinger samt beskytter hårets indre struktur.
TRIN 2
Enhancer er andet produkt i rækken. Brug den til at sammenkoble de bindinger, der er skabt i trin 1, samtidig med at den plejer og giver fugt.
TRIN 3
Afslut Niophex-behandlingen med Niophlex Rescue Conditioner - en dejlig cremet conditioner, som lukker skællaget. Den giver fugt og gør håret blødt og glansfuldt.  


Niophlex Pro indeholder 
 bl.a. følgende:
NØGLEINGREDIENSER 
Sojabønner (IsoFlavones) tilfører pleje, 
som forbedrer hårets tilstand.
Fuldend oplevelsen med NIOPHLEX SHAMPO,
CONDITIONER
OG SPRAY

Niophlex Rescue Shampoo og Conditioner er designet til at forlænge effekten af Niophlex No.1 og No.2. 

Produkterne har aktive ingredienser, der styrker og plejer skadet eller Niophlex-behandlet hår. 

Niophlex Rescue Spray, en leave-in plejespray der tilfører fugt og pleje.

Niophlex Pros gode egenskaber:  

     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.