Me – Årets hårprodukter 2024

Me stylingsprodukter løber med prisen som årets hårprodukter ved Buduaar Ilulemmik 2024. Buduaar er et kvindeblad og også et ugentligt tv-program, der reklamerer for nye skønhedstrends.
Vores hårstylingserie Me brød for nyligt igennem de mange nominerede hårprodukter ved den estiske prisuddeling, Buduaar Ilulemmik. Det er en årlig begivenhed, hvor de mest elskede skønheds- og sundhedsprodukter vælges gennem en afstemning, og her blev det Me Root Lifter og Me Serum Cream der løb med titlerne ”årets hårprodukter”. 
 
Hos IdHAIR er vi stolte over at have modtaget denne flotte titel og er glade for, at begejstringen for vores hårprodukter rækker langt ud over de danske grænser. For med disse to hårprodukter fra Me i hånden har du nøglen til masser af volumen og shine – et klassisk look, som beundres blandt og eftertragtes af millioner langhårede verden over. 
Når Me Root Lifter bryder igennem overfladen af hårstrået, fanger det ikke blot blikket; det forvandler og løfter håret fra rødderne og ud på en glansfuld måde. Og i smukt samspil med Me Serum Cream, der giver dig silkebløde lokker samt er en trofast allieret i kampen mod frizz, har du svaret på en god hårdag, hvis du er ønsker et fyldigt og glansfuldt hår. 

Ingredienserne taler deres eget klare sprog – fra Aqua og Dimethicone til Panthenol og Citric Acid – hvert element er nøje udvalgt for at sikre, at dit hår ikke bare ser sundt ud, men føles sundt. Og i en verden, hvor innovation og skønhed går hånd i hånd, er det essentielt at identificere produkter, der opfylder deres løfter med mærkbar effekt – ganske som Me Root Lifter og Serum Cream.
Udforsk Me
IdHAIRs anerkendelse ved Buduaar Ilulemmik fremhæver vores dedikation til at udvikle produkter, der reelt forbedrer forbrugernes hårkvalitet. At blive kåret som "årets hårprodukter" markerer nemlig en væsentlig anerkendelse af den kvalitet og innovation, der karakteriserer vores tilgang til hårprodukter hos IdHAIR. Denne titel er en anerkendelse af den forskning, udvikling og den passion, der ligger bag udviklingen af hvert IdHAIR-produkt, så vi kan give alle en god hårdag. Have a nice hair day
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.