Festivalhår | 5 favoritter til festivalfrisuren

FESTIVALKLAR FRISURE

Når solen skinner, og musikken spiller, er der intet værre end en dårlig hårdag. Håret skal ikke kun se godt ud, men også kunne modstå både dans og vejr. 

Festivalscenen er dit canvas - dit hår er penslen

Derfor er det vigtigt at vælge de rette hårprodukter, der kan holde dit hår i skak, uden at tynge det ned. Og nu, hvor festivalsæsonen er over os, og mens du pakker teltet og solbrillerne, må du derfor ikke glemme dit hår! 
 
Festivalscenen er dit canvas, og dit hår er penslen. Tag magten over manken, og gør dig klar til at rocke din festival med stil! Læs med videre og bliv guidet i, hvilke 5 must have stylingprodukter, du må eje til festivalfrisuren. 

SÅDAN VÆLGER DU DE RETTE HÅRPRODUKTER TIL FESTIVALHÅRET

At finde de rette hårprodukter til festivalbrug er ikke kun et spørgsmål om stil, men også om praktikalitet og holdbarhed. Et godt valg af produkter kan sikre, at dit festivalhår både ser fantastisk ud og holder til festens slutning, især med nogle velplacerede fletninger. 
 
Med 5 stylingprodukter til dit hår kan du sikre, at dit hår ser fantastisk ud, holder stilen, og klarer elementerne under din næste festival. 
<span class="box--sub-heading">1. </span> HÅRPUDDER TIL FESTIVALFLETNINGERNE <br><br> <span class="box--sub-heading">Elements Xclusive Volume Builder </span>

1. HÅRPUDDER TIL FESTIVALFLETNINGERNE

Elements Xclusive Volume Builder

Man kan næsten ikke sige festivalhår uden at tænke fletninger, vel? Brug en hårpudder til at skabe friktion i fletningen, så den ikke glider tilbage efter at være puffet op og trukket i.

Her kan du se hårpudderen i en tilbageflettet fletning toppet med glimmer og smykker.<span class="box--sub-heading">2. </span> VOKS PÅ SPRAY TIL SLEEK LOOK OG STRUKTUR <br><br> <span class="box--sub-heading">Me Clay in a Spray</span>

2. VOKS PÅ SPRAY TIL SLEEK LOOK OG STRUKTUR

Me Clay in a Spray

Sleek er chik og et perfekt valg, hvis du ikke vil bruge for lang tid på at style festivalfrisuren. Det er også en måde at bruge dit eventuelt fedtede festivalhår, der ikke har set skyggen af en hårvask i flere dage. Hjælp looket på vej med et stylingprodukt.

Normalt ville vi gå med en stærk hårgelé for det sleek look, men hvis pladsen i festivaltasken er lidt for trang, kan du vælge Clay in a Spray som også kan bruges til at skabe struktur i dine løsthængende lokker. I dette look har vi valgt at style sleek-looket i en Bubble Ponytail.<span class="box--sub-heading">3. </span> FESTIVALFRISURE MED VOLUMEN OG TEKSTUR  <br><br> <span class="box--sub-heading">Me Dry Texture Spray</span>

3. FESTIVALFRISURE MED VOLUMEN OG TEKSTUR  

Me Dry Texture Spray

Volumen og tekstur kan give dit look et råt udtryk – totalt klar til at rocke hele dagen og natten til festivalens betagende beats. Brug Me Dry Texture Spray til at skabe volumen og tekstur i dine løsthængende festival-lokker.

Kombiner gerne de løsthængende lokker med et par fletninger og pynt dem eventuelt med festlige håraccessories.<span class="box--sub-heading">4. </span>FORSEGL FESTIVALHÅRET MED EN HÅRLAK <br><br> <span class="box--sub-heading">Me Hair Spray </span>

4. FORSEGL FESTIVALHÅRET MED EN HÅRLAK

Me Hair Spray

Når festivalhåret sidder i skabet, vil det være en god investering at lade en hårlak forstærke dit festivalhår, så det holder hele dagen. Vælg gerne en hårlak med et godt hold som f.eks. Me Hair Spray.
<span class="box--sub-heading">5. </span>FRI FESTIVALLOKKERNE FOR DET FEDTEDE LOOK<br><br> <span class="box--sub-heading">Elements Xclusive Dry Shampoo </span>

5. FRI FESTIVALLOKKERNE FOR DET FEDTEDE LOOK

Elements Xclusive Dry Shampoo

Midt i festivalens hektiske rytmer og uendelige danse, bliver Elements Xclusive Dry Shampoo din hurtige løsning til fedtet hår. Et par sprøjt nær hovedbunden giver øjeblikkeligt et rent og voluminøst udseende, så du kan føle dig frisk og velplejet. Perfekt til en hurtig opfriskning på farten, og når der ikke er tid til at vaske håret.

Tørshampooen sikrer, at dit hår forbliver livligt og fuldt af fylde, selv på de travleste festivaldage, så du kan fokusere fuldt ud på musikken og de magiske øjeblikke omkring dig.

Festivallooks handler om finesser og fornuftige valg

Et fantastisk festivallook handler om finesse og fornuftige frisurevalg. Disse 5 must have hårprodukter vil ikke kun sikre et skarpt udseende, men også at dit hår forbliver friskt og festklar. Festivalfornøjelserne venter, så mens du nyder musikken og de spontane svingommer, kan du være sikker på, at dit hår ser fantastisk ud fra start til slut.

Vær forberedt på festlighederne med stil og lad dit hår udtrykke din unikke festivalånd!Have a nice hair day
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.