IdHAIR FRAME Styler

M9222
En kvalitetsstyler, hvor der er kælet for alle detaljer. Med sit slanke design, giver styleren mulighed for flotte krøller og fald. Endvidere er styleren udstyret med justerbar temperaturkontrol, så du har mulighed for selv at sætte temperaturen mellem 175 - 230 C. En 3 meter lang 360 graders ledning gør det også utrolig nemt at arbejde med IdHAIR Frame Styleren. Kan bruges til både 110 og 240 Volt. Styleren er bygget på Single Stroke Technology, som ganske enkelt betyder, at du med en glatning efterlader håret blankt og sundt. Automatisk sluk-funktion
Beskrivelse
Vi har skabt den ultimative styler til dig, som ikke vil gå på kompromis. IdHAIR Frame Styler er udviklet af eksperter i samarbejde med danske frisører og det har skabt en styler af ypperste kvalitet.

Hele styleren er bygget op om Single Stroke Technology. Det betyder i sin enkelthed, at den sparer dig tid, da der kun skal en enkelt glatning til før håret er glat eller krøllet. Det sker ved de specialudviklede og flydende plader, som er beriget med turmalin, olier og teflon. Det skaber til sammen plader som helt ubesværet glider gennem håret mens det afgiver negative ioner, som sikrer et sundt og glansfuldt hår.

Styleren er udstyret med temperaturstyring (175 – 230 C), da hår er forskelligt og derfor vil kræve forskellig temperatur. I stylerens ”mave” sidder en helt speciel microchip, som med meget stor nøjagtighed, hele tiden kontrollerer temperaturen på pladerne, og det resulterer i et jævnt resultat fra bund til spids.

Sidst men ikke mindst er IdHAIR Frame Styler monteret med en 3 meter lang professional ledning, som kan dreje 360 grader. Det sikrer fri bevægelse samt lang holdbarhed. Så om du vil glatte, krølle eller give fylde, så er IdHAIR Frame Styler helt sikkert noget for dig.
Specifikationer
Varmejustering
Ja
Brand
IdHAIR
Maks. Temperatur
230