Produktserier fra IdHAIR Udforsk dem alle her


Alle hårprodukter fra IdHAIR Samlet ét stedVi har et stort udvalg af hårprodukter

Hårprodukter der giver dit hår en god dag

God hårdag? Med IdHAIR er det mere en livsstil end en mulighed! Vi lever efter, at "din dag er vores hårdag” ikke bare er ord – men et løfte. Hos IdHAIR finder du hårprodukter til ethvert behov inden for styling og pleje. 

Så uanset om du kæmper med rebelske krøller, drømmer om silkeblødt, glat hår, eller jonglerer med en manke, der har sit helt eget liv – vi har et hårprodukt, der ikke bare tæmmer dit hår, men transformere det.

Hårprodukter udtænkt af hjernebølgerne bag frisørstolen

Vores omhyggeligt udviklede hårprodukter gør mere end bare at pleje; de vækker dit hår til live. Og hvem kender dit hår bedre end dem, der har viet deres liv til at klippe, farve og style det? Vores hårprodukter er kreeret af frisørgenier – folk, der ved, at en god hårdag kan være lige så vigtig som kaffen om morgenen.

Dit hår, vores vision

Dyk ned i et univers af hårprodukter, der er så gode, at du vil kunne mærke en forskel, når du bruger dem. Og mangler du inspiration til, hvordan du skal bruge dem, kan du finde guides, tips og tricks om, hvordan du bruger vores hårprodukter i et af vores mange blogindlæg på hår-bloggen.

Hårprodukter brugt af tusindvis af frisører verden over

Vores hårprodukter er brugt og elsket af mange tusind frisører verden over. Hos IdHAIR udvikler vi dog ikke kun hårprodukter til pleje og styling. Vi producerer og sælger også professionelle hårprodukter til kemihylden så som hårfarve, phlex-system og afblegning.