Permanente krøller | Sådan ser de ud i 2023 (og sådan plejer du dem)

 

Der er meldt come back på permanente krøller, og inden du tænker ”fy for den lede 80’er-krølle”, må vi hellere lige få det gjort klart og tydeligt: de permanente krøller ser (heldigvis) noget anderledes ud i 2023…

Permanente krøller kvinde læner sig op af mur
Permanente krøller spoler i håret

Bløde krøller der falder naturligt i kort som langt hår; sådan ser de permanente krøller ud i 2023– laaaangt fra 80’erne puddel-look. Moderne permanent handler mere om at skabe et naturligt statement og tilføje fylde i håret. Så om du er til en kort frisure, pagehår eller lange lokker, kan de permanente krøller give dig et lækkert fald eller fylde og moderigtigt hår. Permanent fungerer derfor også godt for dig med fint hår, der mangler volumen, hvor en hårmousse ikke er nok. 

Krøller til festen og hverdagen 

Du hører måske til blandt de mange kvinder, der eeelsker at style lokkerne i bløde krøller til festlige lejligheder. Og hvor mange billeder af smukt balayage og ombre hår har du scrollet forbi på Instagram, hvor lokkerne falder i smukke krøller?

Swipe dig igennem billedgalleriet nedenfor og lad dig inspirere til dine permanente krøller – sådan kan de se ud i 2023:

Sådan passer du på dine permanente krøller

Pas på permen! Når du har været ved frisøren og fået dine drømme-krøller, bør du naturligvis sørge for at passe godt på dem med de rigtige plejeprodukter. Permanente krøller holder i op til seks måneder alt afhængig af, hvor godt dit hår har taget imod behandlingen og hvor god du er til at passe på dem. Her får du 7 skønne tips til vedligeholdelse af dine permanente krøller.

 

1

Vent gerne minimum et døgn med at vaske dit hår med shampoo. Efter en omformning af hårets byggesten har dit hår nemlig brug for at låse sig i den nye form. Det tager 1-2 døgn.

2

Vælg en shampoo med et højt fugtindhold. Prøv eksempelvis Moisture-serien fra IdHAIR Elements Xclusive, der med ærteprotein som én af ingredienserne, giver dit hår masser af fugt.

3

Brug en leave-in kur til dine krøller. Krøller eeelsker fugt og gerne hele dagen, så her er det virkelig et hit med en leave-in. Prøv eksempelvis Moisture Leave-In Conditioner fra IdHAIR Elements Xclusive.

Elements-Xclusive_Moisture.jpg

4

Vær forsigtig, når du tørrer dine våde krøller med håndklædet; pres/kram vandet ud i stedet for at frottere.

5

Undgå at bruge for varm luft, når du føntørrer dit hår. Høj varme kan få dine krøller til at kruse.

6

Husk, at en god klipning kan bringe nyt liv til dine krøller. Bliver dit hår for langt, kan det nemlig tynge krøllerne og gøre dem utydelige.

7

Hør din frisør om, hvor længe der skal gå før du får den næste permanent da det er individuelt, hvor længe permanente krøller kan holde.

 

Have a nice hair day!