Curly Xclusive | Årets hårprodukt 2024

PRISVINDENDE KRØLLECREME FRA CURLY XCLUSIVE

Curly Xclusive har taget verden med storm, ikke kun inden for Danmarks hyggelige rammer men også langt ud over. 

Med sin seneste triumf ved magasinet Anne&Stiil Ilulemmiks prisuddeling i Estland 2024, hvor Soft Definition Cream blev kåret til det bedste hårpleje- og stylingprodukt, er det klart, at Curly Xclusive er mere end bare en døgnflue; det er en banebrydende revolution inden for krøllet hårpleje.

Curly Xclusive Soft Definition Cream er en revolution for krøller

Curly Xclusives prisvindende Soft Definition Cream er mere end et produkt; det er et manifest, der proklamerer, at krøller ikke skal tæmmes, men fejres. I en verden, hvor glat hår længe har været normen, står Curly Xclusive stolt som et banner for alle dem med krøller, spiraler eller bølger, der fortjener at blive set, elsket og plejet.   
Derfor er Curly Xclusive Soft Definition Cream et hit

Derfor er Curly Xclusive Soft Definition Cream et hit

Soft Definition Cream fra Curly Xclusive er et oplagt valg for enhver, der drømmer om perfekt definerede Curly Girl-krøller uden den der tyngende følelse. Cremens unikke blanding af nærende kokosolie, fugtgivende glycerin og panthenol sikrer, at krøllerne får masser af glans og blødhed. 

Det er blandt andet den balancerede sammensætning af nøje udvalgte ingredienser, der har været med til at gøre Soft Definition Cream krølle-cremen til en prisvinder. Soft Definition Cream er helt fri for sulfater og silikoner og er dermed sand ven af Curly Girl-metoden, der lover smukke, sunde krøller med et let hold.
Om Curly Xclusive-serien: <span class="box--sub-heading">En hyldest til krøllerne</span>

Om Curly Xclusive-serien: En hyldest til krøllerne

I en verden, hvor skønhed ofte er defineret i lige linjer, bryder Curly Xclusive bølgen og fejrer krøllernes unikke skønhed. Hver flaske og tube med Curly Xclusive er en kærlighedserklæring til krøllet hår. 

Formuleret uden skrappe parfumer, sulfater og silikoner, lover Curly Xclusive at forkæle krøller uden at strippe dem for de naturlige olier, som holder frizz i skak. Det er en serie, der forstår, at kærlighed til krøller starter med de rette ingredienser.
Udforsk Curly Xclusive

Fugt og protein: En harmonisk dans

Det er i balancen mellem fugt og protein, at Curly Xclusive virkelig skinner igennem. Vi ved nemlig, at krøllet hår trives bedst, når det opnår den perfekte symbiose mellem fugtgivende ingredienser og styrkende proteiner. Og det finder du i Curly Xclusive. 

Curly Xclusive - skabt med kærlighed til Curly Girls

Vi har formuleret Curly Xclusive til Curly Girls for at sørge for, at krøllerne får den kærlighed, de fortjener. Fordi hver krølle fortæller en historie, og med Curly Xclusive er det en prisvindende historie om skønhed og styrke, der går ud over Danmarks grænser!


Have a nice hair day
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.