Niophlex Rebond

Oplev genoprettet og glansfuldt hår

Niophlex Rebond er unik serie af hårprodukter med en helt særlig formel, der genopretter og beskytter dit hår indefra og ud. Hårprodukterne har et højt indhold af fugt og pleje, hvilket gør det til det perfekte valg til behandling af tørt og skadet hår. 

Resultatet er genoprettede og glansfulde lokker.
<span class="box--sub-heading">Fugt og pleje med</span>NIOPHLEX REBOND

Fugt og pleje med NIOPHLEX REBOND

Et sundt og smukt hår kræver fugt og pleje. I Niophlex Rebond finder du fantastiske, fugtgivende plejeprodukter, som du kan pleje og styrke dit hår med under og efter hårvasken. 
<span class="box--sub-heading">Niophlex Rebond indeholder de her:</span>NØGLEINGREDIENSER

Niophlex Rebond indeholder de her:NØGLEINGREDIENSER

Alle produkter fra Niophlex Rebond er beriget med et særligt kraftfuldt botanisk proteinkompleks, der styrker og gør håret modstandsdygtigt over for skader.
Naturlige olier

Niophlex Rebond forkæler håret med naturlige olier, der efterlader det silkeblødt, glansfuldt og næret i dybden uden at tynge eller fedte.  
Glycerin

En formidabel fugtgiver til håret - og Niophlex Rebond er fyldt med det! Glycerin tiltrækker samt fastholder fugt i håret, en egenskab, der er særlig vigtig for tørt og skadet hår.

Forlæng salon-behandlingen medNIOPHLEX REBOND PLEJEPRODUKTER

Brug hårprodukterne alene som styrkende og glansgivende hår-forkælelse eller til at forlænge fordelene ved en Niophlex Rebond salon-behandling, som du har fået lavet hos din frisør.
Genopretter og beskytter dit hår indefra og ud: NIOPHLEX PRO

Genopretter og beskytter dit hår indefra og ud: NIOPHLEX PRO

Niophlex Rebond Pro trænger helt ind i hårets inderste bindinger for at fikse de ødelagte dele. Det vækker træt hår til live igen og gør det stærkere, så det ikke knækker så let.  

Men det er ikke alt! En professionel behandling med Niophlex Rebond hos din frisør giver håret et beskyttende, pleje skjold, der gør det klar til alt, hvad dagen bringer!
Niophlex Rebonds gode egenskaber:
Hvert produkt fra Niophlex Rebond har gode egenskaber. Klik dig ind på produktet, og se, hvilke der gør sig gældende for det respektive produkt.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.