Hair Paint

 Et komplet farvesystem med lavt ammoniakindhold
IdHAIR Hair Paint OCC er professionelle hårfarver - en komplet farveserie med masser af skønne, bløde nuancer, der fungerer optimalt til alle hårtyper. 

Hair Paint indeholder op til 70% mindre ammoniak sammenlignet med andre farvesystemer, hvilket minimerer risikoen for hovedbundsirritationer.Farverne kan anvendes ved
SENSITIV HUD OG HOVEDBUND
Det lave ammoniakindhold i Hair Paint OCC  gør, at du sagtens kan anvende Hair Paint til sensitiv hud og hovedbund.
ORGANIC CARE COMPLEX
-
ECOCERT CERTIFICERET

Hair Paint Organic Care Complex består af tre ingredienser, som hver bidrager med gode egenskaber til håret, mens håret farvebehandles. Ingredienserne i komplekset er alle EcoCert certificerede. <span class="box--sub-heading">Organic Care Complex er en af</span>

Organic Care Complex er en af

NØGLEINGREDIENSERNE I HAIR PAINT
Det lave ammoniakindhold gør det muligt for Organic Care Complex at pleje håret fuldt ud, mens håret farves. Resultatet er et mindre skadet hår, som fremstår mere sundt og glansfuldt. 

Arganolie

Rig på E-vitamin som hjælper med at styrke hårets elasicitet og tilfører glans. 

Blåbær

Indeholder masser af antioxidanter, som beskytter håret mod oxidativ stress.


Kæmpebambus

Styrker håret på grund a sit høje indhold af silica.


Langtidsholdbare farver med
ANTI-AGE COMPLEX
Små farvepigmenter gør det nemmere at trænge igennem hårstrået i forhold til almindelige hårfarver. Resultatet er en øget mængde af farvepigmenter og dermed en hårfarve, der holder længere100%DÆKKENDE FARVESYSTEM


Hair Paint OCC er en serie af professionelle hårfarver med beizer i 1,5% - 3% - 6% - 9% og 12% som klarer alle de farvebehov, du har i salonen, så dine kunder kan gå glade ud ad døren, når de har været hos dig.   

DÆKKER OGSÅ
GRÅ HÅR

Selv med en gråhårs-kunde kan farvesystemet tilbyde fuld dækkende hårfarver. Det er blandt andet på grund af det helt særlige Anti-Age Complex, at du kan lave de smukke, dækkende farver.


Hair Paint farverne har enCREMET FORMEL

Den cremede formel i Hair Paint OCC gør, at farverne rækker længere, og dermed er de kosteffektive for dig at have i din salon.
Hair Paint har nogle fantastiske

Hair Paint har nogle fantastiske

MULTIFUNKTIONELLE PREMIUM BOOSTERS
Premium Booster fra Hair Paint er en multifunktionel beize, som du kan bruge til alle dine Hair Paint farver, nye som gamle versioner. Du kan også bruge dem til Hair Paint Free og lysningsprodukterne fra IdHAIR.
Anti-Age Complex:STYRKER HÅRET

Gennem sammenspillet mellem Ceramide A2 og Phyto-Enhancer som består af ekstrakter fra palmetræer og kokosnødder bidrager komplekset til genopbygning og styrkelse af håret gennem.


Hotline med farveeksperter
Når du bruger farverne fra Hair Paint har du altid mulighed for at få ekspertråd, hvis du har farvetekniske spørgsmål. Det er én af vores unikke services, vi tilbyder dig som vores farvekunde.


     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.