Frame Styler

Et stylingjern i særklasse
Som rammen rundt om et billede indrammer dit hår dit ønskede look. Brug IdHAIR Frame styler til netop at skabe og personliggøre din ramme, hvad enten du ønsker glattede eller krøllede lokker.


Frame Styler giver smukke og ekstraordinære: 
STYLINGOPLEVELSER  
Frame Styler giver dig ekstraordinære stylingoplevelser pakket ind i smukt design. Alle redskaberne er designet i Danmark.


Revolutionerende:SINGLE STROKE

Revolutionerende keramiske single stroke plader, som i forening med turmalin, teflon, titanium og olier giver perfekt resultat og et sundere hår. Det gør styleren lynhurtig i brug og giver et helt ensartet resultat.Digitale temperatur-display
JUSTERBAR TEMPERATUR
Særlig mulighed for individuel tilpasset temperatur, og dermed forebygges varmeskader i håret (175-230°C).
360 graders frihed
FRIHED TIL AT STYLE
Den 3 meter lange  360 graders drejeledning  sikrer fri bevægelse samt lang holdbarhed. Så om du vil glatte, krølle eller give fylde, så er IdHAIR Frame Styler helt sikkert noget for dig.
Ensartet resultat med
HEAT ZONE
En speciel microchip, som med meget stor nøjagtighed, hele tiden kontrollerer temperaturen på pladerne, og det resulterer i et jævnt resultat fra bund til spids.

Glansgivende ioer:IONIC TECHNOLOGY

Producerer negative ioner, som er dybdeplejende, reducerer krus og efterlader håret sundt og glansfuldt.
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.