Gama Professional IQ

Gama Professional IQ

Unik, innovativ og ikke mindst fjerlet. Med sit rørdesign, sin motor og de 282 gram er IQ helt unik.

At man har det rigtige værktøj er vigtigt, når man står som professionel frisør dag ud og dag ind. Det ved Gama alt om, og derfor har de brugt den seneste tid på at udvikle den ultimative føntørrer. Så glem alt hvad du ved om føntørrere.

Gama Professional IQ er en ny type føntørrer uden sidestykke. Med sin ultralette opbygning på kun 282 gram er basen skabt for et suverænt arbejdsredskab.

Der er masser af power i denne kompakte IQ, og det skabes via vakuum. Man har derfor ikke brug for ekstra motorkraft. 

Men det stopper ikke her! For navnet IQ kommer fra den intelligens, som er indbygget i føntørreren. Den fortæller dig nemlig via sin autodiagnosticering, hvis du skal gøre noget som f.eks. at rense filtret eller lignende.

Det lækre design gør at du kan holde på den, hvor du vil og ikke kun på håndtaget. Det sikrer den helt rigtige arbejdsstilling.

Når du pakker Gama Professional IQ ud af kassen finder du også to forskellige mundstykker og en lækker diffuser.

Gama Professional IQ forhandles eksklusivt af IdHAIR i Danmark og kan leveres i sommeren 2019. Vil du være sikker på at få en, skal du bestille nu. Kontakt din IdHAIR konsulent eller ring på 8674 2822.

IQ overview.png
282g.png

Ultralet

Vægt og vægtfordeling er alfa-omega for en føn. IQ vejer kun 282 gram, og det gør den til en af de letteste professionelle føntørrer på markedet og sikrer en behagelig arbejdsdag.

Longlife.png

En livsledsager

Med sin helt nye motor er holdbarheden på IQ rigtig lang. Det betyder, at du i gennemsnit vil opleve en motorholdbarhed på op til 3 x normale motorer. Med andre ord er IQ en rigtig arbejdshest.

OxyActivetech.png

Pleje til hår og hovedbund

Den nyudviklede Oxy Active Technology sikrer, at håret ikke bliver ødelagt af føntørringen. Teknologien tilfører glans og elasticitet til håret, så det føles lækkert og sundt.

Men det stopper ikke her, for hovedbunden stimuleres med aktivt oxygen, som renser dybt og er antibakteriel.