Date:06 november 2018

The Knot Dr.

Et langt smukt hår er drømmen for mange kvinder. Men vejen dertil kan synes lang, og især hvis håret filtrer og dermed tager lang tid at pleje og holde blankt.

Alt dette vidste John Laverock noget om, for han havde 6 børn (1 dreng og 5 piger) og alle pigerne havde langt hår og ikke nok med det, så var flere af dem meget aktive med sport og det resulterede i mange hårvask og dermed børsteture.

Og som frisør tænkte han, at der da måtte være en nemmere vej til udfiltret hår end knækkede hår, øm hovedbund og fugtige øjne. Så efter en tid med forskning og udvikling stod han med en børste i hånden. Og det var den der startede hele eventyret med The Knot Dr. Og børsterne kan naturligvis også bruges til kort hår og mænd.

Det kræver kun en kort berøring af børsten inden man ved at det er en speciel børste. Det bløde materiale sikrer en non-slip overflade og de bløde børster er perfekt afrundede, så de stimulerer hovedbunden samtidigt med at de “låser” hårknuderne op.

Børsterne findes i flere udgaver, men fælles for dem alle er, at de har det formål at gøre børstningen lettere og mere skånsom.

Kan købes hos de danske frisører.