Date:07 oktober 2016

IdHAIR Solutions

 

Kløende hovedbund og skæl er rigtig irriterende, men ikke desto mindre er det noget alle oplever. Det kan være noget hormonelt, hårprodukter eller blot årstiden, som bevirker at hovedbunden er stresset og usund.

Men med IdHAIR Solutions findes der produkter, som hjælper på netop disse problemer. 9 helt fantastiske produkter, som hver for sig er eksperter på deres område.

Vi har naturligvis kælet for produkterne, og fyldt dem på super smart og brugervenligt emballage. Store 500 ml flasker med pumpe sikrer nem dosering, samt den specielle doseringshætte på Tonic Treatment gør det nemt at nå helt ned i hovedbunden. Men de findes også i praktiske rejsestørrelser, så du kan tage dem med dig overalt.

Lad din frisør vejlede dig i hvilke Solutions produkter, som kan afhjælpe netop dit hovedbundsproblem.

solutions_1_forside_lowres

No.1

Højeffektiv shampoo mod skæl, irriteret hovedbund og overproduktion af talg. Mens problemet fjernes, efterlades håret rent, blødt og glansfuldt.

 

solutions_2_forside_lowres

No. 2

Højeffektiv shampoo mod tør skæl, svamp og kløe. Beroliger irriteret hud. Udover at løse problemerne efterlader den også håret rent, blødt og glansfuldt.

 

solutions_3_forside_lowres

No. 3

Shampoo til hverdagsbrug, når et evt. hovedbundsproblem er kureret, eller hvis du blot ønsker en mild shampoo til at vedligeholde en sund og balanceret hovedbund. Denne shampoo kan også anbefales til sensitiv hud og hovedbund.

 

solutions_4_forside_lowres

No. 4

Kur som forfrisker og stimulerer mikrocirkulationen I hovedbunden. Sammen med shampooerne fjerner den skæl, svamp og kløe. No. 4 anbefales derfor også til mildt hårtab.

 

solutions_5_forside_lowres

No. 5

Peeling-kur med kraftig virkning. Renser hovedbunden for døde hudceller, tilfører fugt og efterlader hovedbunden afstresset. Kan også bruges som en hudcreme på irriteret eller tør hud. Prøv også at påføre efter en barbering for at undgå indgroede hår.

 

solutions_6_forside_lowres

No. 6

Conditioner til farvet, behandlet eller tørt hår. Efterlader håret blødt, nemt at frisere og forlænger hårfarven.

 

No. 7,1 “NYHED”

Shampoo mod tidligt hårtab. Rensende og beriget med aktive ingredienser og urteekstrakter, der regulerer talgproduktionen, forstærker cirkulationen i hovedbunden, samt stimulerer hårvæksten.

 

No. 7,2 “NYHED”

Conditioner mod tidligt hårtab. En mild conditioner, der udfiltrer og giver håret en smuk glans, samt peeler og fugter hovedbunden.

 

No. 7,3 “NYHED”

Treatment med naturlige ekstrakter, der forfrisker og stimulerer hovedbunden og dermed hårvæksten.

Produkterne kan købes hos frisøren!