Date:25 februar 2015

IdHAIR POW´R

IdHAIR_Pow'r_Full-line1-2-3 og du har en ny og funklende hårfarver med IdHAIR POW´R. De er farvetypen direct colour, og det betyder at du blot påfører farven i håret, venter 15-30 minutter og skyller ud.

Ydermere behøver du ikke stille dig tilfreds med de fem standardfarver. Du kan mixe dig til lige den farve du ønsker ved at blande mellem de eksisterende. På den måde kan du være unik. Alle farver er ammoniakfri.

Farverne kaldes IdHAIR POW´R (Udtales IdHAIR Power) og som navnet antyder er de intense, meget intense (Anvendes på et lyst grundlag for bedste resultat). De er nemme at bruge og de har sigende navne som forklarer deres funktion:

  • This makes your hair lavender
  • This makes your hair blue
  • This makes your hair pink
  • This makes your hair turquoise
  • This makes your hair orange

IdHAIR_Pow'r_PastelizerLet´s pastelize it!

Serien er ikke kun på fem farver. Den har også et sjette og intet mindre end magisk produkt. Vi kalder den ”the Pastelizer”. Det er et transparent produkt som blandes sammen med POW´R farverne og gør dem mere transparente og dermed til ægte pastelfarver. Bruges produktet alene uden at blande i de andre farver, vil man opnå en grålig tone.

IdHAIR POW´R er i de danske frisørsaloner fra marts 2015.

 

Den lækre lavendelfarve i brug. Brug den direkte for en kraft lavendel, eller pastelize den til en lækker soft pastellavendel.

Den lækre lavendelfarve i brug. Brug den direkte fra tuben for en kraftig lavendel, eller pastelize den til en lækker soft pastellavendel.