Date:08 september 2014

IdHAIR Curly

Curly-GroupIdHAIR har næsten tre årtiers erfaring med hårprodukter. Forskelligt hår har brug for forskellig pleje, og derfor lanceres den “manglende brik” til IdHAIR familien: IdHAIR Curly, som har én misson: At gøre krøller smukkere og give
masser af vitalitet.

Udviklingsprocessen har været i tæt dialog med frisører og den tekniske afdeling på fabrikken. At skabe et produkt er nemt og enkelt, men at skabe et godt og unikt produkt er langt mere kompliceret.
Det er en lang proces at finde ingredienser, der beriger håret mere effektivt end de ingredienser, vi allerede kender. Det handler om testforsøg, indsamle data og analysere, og først herefter viser det sig om det er en succes eller ej. Det kræver nysgerrighed og en frygtløs attitude at gøre forsøg, som i starten virker risikable, men denne proces gør netop, at produkterne bliver unikke.

Hovedingredienser

Vi har lagt stor vægt i at finde effektive nøgleingredienser. Det har ført os frem til tre.

Gojibær

gojiEt lille rødt bær, som ligner en frugt. Studier har vist at gojibærret indeholder utrolige mængder antioxidanter og fugt, som er vitale for et sundt og glansfuldt hår.

18-MEA

Findes allerede i dit hår, men desværre kan ødelagt hår ikke gendanne sit 18-MEA niveau. Det betyder, at 18-MEA skal tilføres via et eksternt produkt. 18-MEA genopfylder de primære lipider og resultatet er et hår som er nemt at frisere, sundt og ikke mindst glansfuldt.

Panthenol

Er overalt omkring os, nemlig i alle levende celler. Panthenol penetrerer dybt ind i håret, genopfylder og tilfører fantastisk glans og fugt. Noget panthenol penetrerer hovedbunden
og forsyner hårrødderne med vitamin B5.

Hvad består serien af?

Serien er en lille serie, men den indeholder alt hvad du skal bruge, hvis du har bølget eller krøllet hår.

  • Shampoo – Specialudviklet shampoo til dine krøller. Renser blidt og forbereder håret til styling. (250 ml, 1000 ml)
  • Conditioner – En fantastisk conditioner specielt udviklet til krøllet hår. Fugter og tilfører dine krøller nyt liv. Giver spænd og strammer dit krøl op. (250 ml, 1000 ml)
  • Treatment – Når du ønsker at forkæle dine krøller, så er det dette produkt du skal bruge. En behandling, som fugter, plejer og lukker skællaget så det er beskyttet mod udefrakommende skader. (200 ml)
  • Pomade – Shine pomade med let hold, der giver naturlig definition og tekstur, med en høj glans. (100 ml)
  • Curl Spray – Et super let og luftig produkt til dig som elsker den naturlige følelse men gerne vil have spænd, styrke og velplejede krøller. (125 ml)
  • Curl Cream – Dine krøllers bedste ven. Giver dine krøller nyt liv. (150 ml)

 

Ved at bruge IdHAIR Curly er du sikret de bedste produkter til krøllet hår. Alle produkterne er fremstillet på vores fabrik i Sverige.

 

Godkendt til Grøn Salon

Godkendt til Grøn Salon