Date:10 oktober 2014

IdHAIR Black

All-products_newMaskulin, frisk og effektiv – med disse tre ord er IdHAIR BLACK serien beskrevet.

BLACK serien er 100% kun for mænd, og designet til nutidens mand som kræver enkle, komfortable og effektive produkter, der gør deres arbejde samt har en frisk og maskulin duft.

BLACK produkterne opfylder mænds unikke behov indenfor styling og hårpleje. Vi kalder det Complete Male Grooming.

Pleje

TotalIdHAIR Black Total

Innovativ shampoo til hår, krop og ikke mindst barbering. Skummer kraftigt og plejer hår og hud. Ved barbering fugtes huden blot inden, og Total smøres på i lette cirkulære bevægelse. Herefter er du klar til en tæt og behagelig barbering. (250 ml)

 

Problemløsere

ActiveIdHAIR Black Active

Redningsshampooen til en tør og irriteret hovedbund. Du mærker det måske som stramhed eller kløende, men nu skal du ikke finde dig i det mere. Allerede efter første vask med Active afstresset hovedbunden. (250 ml)

No DandruffBlack No Dandruff

Super effektiv shampoo som fjerner skæl. Renser og beroligere, så du hurtigt kommer af med de irriterende hvide flager. Men blot fordi du behandler skæl, så søger No Dandruff stadig for et smukt og velplejet hår. (250 ml)

 

Styling

Fiber Wax
Black Wax

Fantastisk voks som er ultra nem i brug. Fibrene låser håret og giver et fast hold uden at virke fedtet. Ligeledes hjælper Fiber Wax med at håret ikke tørrer ud i løbet af dagen. (100 ml)

 

Beach GelBlack_Beach_gel_00002

Elsker du også dit hår når du har været i saltvand? Så er Beach Gel lige det du har behov for. Nem at bruge og giver et let hold, med masser af struktur. Det er næsten saltvand i geleform. (125 ml)

 

Duft

Energy Deo StickBlack-Deo-Stick

Lækker og mild deodorant. Indeholder ikke alkohol og er derfor ekstra nænsom for huden under armene. (75 ml)

 

Skæg

Beard & Moustache Oil

IdHAIR Beard & Moustache OilEn fantastisk olie med masser af pleje og “trimmeegenskaber”, som gør det muligt at styre skægget, så det ikke stritter og stikker.

En ekstra egenskab ved IdHAIR Black – Beard & Moustache Oil er, at den også plejer huden helt fantastisk og efterlader den blød og fugtet, og det gør den super til efter en barbering.

Vinder af Cosmopolitans Beauty Awards 2016

 

IdHAIR BLACK forhandles hos de danske frisører.

 

Martinblack

 

Godkendt til Grøn Salon

Godkendt til Grøn Salon