Date:03 januar 2014

IdHAIR Belonger

Hos IdHAIR ved vi hvor meget dit lange hår betyder for dig, og derfor vi vil gøre vores absolut bedste for, at du kan få det smukkeste og sundeste hår. Jo længere håret er, jo mere pleje og opmærksomhed har det brug for. Derfor kræver det specialiserede produkter som BELONGER. IdHAIR BELONGER er en fusionsserie med egenskaber, der plejer extensions og er ligeledes en gave til naturligt langt hår.

BELONGER produkterne er perfekte til dine extensions! Der er meget, man skal være opmærksom på, når man plejer extensions af 100% ægte hår. Ved at vælge det rigtige produkt sikrer du et langt liv til dine lokker. Det er præcis det samme med dit lange ægte hår. Jo længere håret er, jo mere er det udsat for skadesfaktorer.

En shampoo skal være så mild, at den ikke stresser håret eller påsætningsområdet. Samtidig skal den være kraftig nok til at fjerne snavs og stylingrester. Den ideelle conditioner er, en der lukker og forsegler
hårets skællag, så det er bedre beskyttet og mere glansfuldt og stærkt.

Opgaven for styling- og afsluttende produkter er, at forhindre skader fra varmestyling (fladjern, føntørrer osv.) og miljøskader, som sollys, luftforureningosv. Brug altid varmebeskyttelse! BELONGER stylingprodukterne forsegler håret med en usynlig åndbar film og gør håret blødere, mere glansfuldt, mere glat samt reducerer statisk hår.

 

Godkendt til Grøn Salon

Godkendt til Grøn Salon