Nyt look med IdHAIR og Von Buchwald

En regnvåd torsdag i slutningen af marts fandt vinderen af makeover-konkurrencen New Season New Look vej til salon Von Buchwald Copenhagen i hjertet af København. Den 26-årige Ida Jønsson fra Ølstykke kunne se frem til fire forkælelsestimer i frisørstolen hos Christian Von Buchwald.

Ida har igennem de sidste par år prøvet mange forskellige farver i sit hår, og så dermed præmien som en ny mulighed for farveforvandling. Dagens ønskede hårfarve var mørkegrå, og under kyndig vejledning af salonejeren Christian blev en passende farve fundet til Ida.

Derfor bad jeg en kollega om at dobbelttjekke, om det ikke godt nok var mit navn, der figurerede i offentliggørelsen af vindernavnet i konkurrencen New Season New Look på IdHAIRs Facebookside

For at kunne ramme den ønskede grå farve fik Ida en afblegning i hele håret – naturligvis sammen med en intensiv Niophlex-behandling. Alt imens fortalte Ida om, hvor overrasket, hun var blevet, da hun opdagede, at det var hende, der havde vundet et nyt look med IdHAIR.

”Jeg har deltaget i flere store konkurrencer, men jeg har aldrig vundet noget. Derfor bad jeg en kollega om at dobbelttjekke, om det ikke godt nok var mit navn, der figurerede i offentliggørelsen af vindernavnet i konkurrencen New Season New Look på IdHAIRs Facebookside,” smilede den glade vinder tilfreds, der til dagligt arbejder som hestepasser.

På fire timer gik Ida fra brun til grå. Efterfølgende stylede Christian Idas naturkrøller frem med IdHAIR Mé Blow Dry Spray, Mé Massive Powder og Dry Shampoo fra IdHAIR Elements Silver.

For som Christian afslutningsvist sagde kækt, så er der ikke grænser for, hvad produktet kan

Sidstnævnte kan bruges til både styling af hår og, som det fremgår af navnet på produktet, i stedet for en hårvask. Som hestepasser er Ida en meget aktiv pige, og derfor anbefalede Christian hende tørshampooen. For som Christian afslutningsvist sagde kækt, så er der ikke grænser for, hvad produktet kan – den kan sågar fjerne lugten af hest i håret. Ida fik en masse IdHAIR-produkter med sig hjem til pleje og styling af hendes nye look.

Ku’ du tænke dig at være den næste til frit-valg-på-alle-hylder-frisørforkælelse? Hold øje med vores Facebook-side og vær dermed opdateret på, hvornår en IdHAIR-salon nær dig åbner op for endnu en lækker makeover.

Om Salon Von Buchwald

På Studiestræde 18 i København møder det urbane look det vintage i Salon Von Buchwald. I tre år har indehaveren, Christian, forhandlet IdHAIR-produkter. Nogle af Christians absolutte favoritprodukter fra IdHAIR er saltvandssprayen fra IdHAIR Elements Silver og Beard Oil fra IdHAIR Black.