Nyt look med IdHAIR og Posins Frisør

Hvor tit kan man sætte sig i frisørstolen og ikke bekymre sig om regningen bagefter? Muligheden er der to gange om året, når man følger IdHAIR på Facebook. For to gange om året afholder vi nemlig en konkurrence, hvor en forbruger kan få et nyt look eller få piftet det gamle op. Og det gør vi i samarbejde med dygtige saloner landet over.

En eftermiddag midt i november blev der endnu engang skruet op for forkælelsen af én af vores Facebook-følgere. Denne gang blev vinderen af konkurrencen fundet i Aarhus, og så stod Posins Frisør på Trøjborg klar med deres dygtige ekspertise til at fremtrylle lækre lokker på den heldige vinder, Emilie på 25.

Præmien blev i den grad nydt af den 25-årige århusianer, der igennem de sidste 6 år har sparet på frisørregningen ved at klippe og farve sig selv. Derfor var Emilies ønske at få lavet en masse, lækre striber i sit hår, så der kom naturligt spil i håret – et resultat, der er svært at opnå med helfarvning. Farvevalget faldt på to mørkere blonde farver fra det ammoniakfrie farvesystem, IdHAIR Hair Paint Free, som skulle blandes med Emilies i forvejen lyse lokker. Sammen med hårfarvningen fik Emilie ligeledes en Niophlex-behandling, så hendes hår skinnede om kap med de allerede opsatte julelys udenfor salonen.

Og for at dette ikke skulle være nok, afsluttedes farvningen med et skud nærende farvekur fra Colour Bomb i farverne Soft Vanilla og Cold Silver, så de lange lokker ikke kunne forestille sig mere pleje.

Forkælelsen blev afsluttet med en klipning og skøn styling. Som mange langhårede piger, var Emiles ønske, at håret skulle forblive langt. Derfor blev saksen ”indstillet” til 4 centimeter af længden og spicet op med lidt skråning af pandehåret.

Efter 4 timers forkælelse, hvor der også var sørget for lidt godt til ganen, kunne Emilie forlade Posins Frisør med lækre lokker –  klar til at blive vist frem til stor firmafest et par dage senere.

Om Posins Frisør

Posins Frisør ligger på Trøjborg i Aarhus og tilbyder med sin frisørsalon, spiritusbevillig, barberafdeling og Stetson hattesalg bogstaveligt talt alt godt til hovedet. Således kan kunder blive budt på en lækker rom, en Baileys eller noget helt tredje…

Det var en tidligere kollega, der bragte IdHAIRs produkter ind hos Posins Frisør, og siden har salonen taget IdHAIR-produkterne til sig, bl.a. pga. serviceniveauet.

Dagens behandling blev udført af den dygtige Jasmin, som netop har færdiggjort sin frisøruddannelse og forsætter i de samme inspirerende lokaler.