Kvinde med farverigt unicornhair

Unicorn Colour Shampoo

Nu er den her! Farveshampooen til dig, der ønsker fantastiske farverige lokker.

Aprilsnar

2. april 2019

Selvom interessen var stor omkring vores magiske unicorn-shampoo i går, må vi desværre skuffe de mange interesserede, der håbede på, at farveshampooen ikke var en aprilsnar. Det VAR en aprilsnar! 

Til gengæld har vi IdHAIR Colour Bomb, som er en lækker farvekur til dine lokker. Selvom den ikke skifter farve for hver gang du bruger den, kan den stadig give dine manke en smuk farveforvandling. 

 

#unicornhair

De sociale medier bugner af farverige lokker under hashtagget #unicornhair. Og nu har det aldrig været lettere at få manken malet i magiske nuancer. Vi rider nemlig med på unicorn-bølgen og lancerer derfor den magiske farveshampoo IdHAIR Magic Unicorn Colour Changing Shampoo.

Hvilken farve får du?

Den magiske farveshampoo kan give dig lilla hår den ene dag, og pink den næste dag. Er du med på hårmoden med lyse striber i lokkerne, er denne farveshampoo ekstra magisk. For den kan forvandle dine lyse striber til én farve, mens din naturlige hårfarve bliver en anden. Se bare på modellen her, som har masser af lyse striber i sin manke – flot, ikk?

Idhair_universe_unicorn1.jpg (1)
Kvinde med farverigt unicornhair

Limited Edition

IdHAIR Magic Unicorn Colour Changing Shampoo fås kun i en begrænset periode, så hop op på jernhesten og rid ned til din IdHAIR frisør og få fingrene i den magiske farveshampoo allerede i dag, for i morgen er den væk.