IdHAIR Danske Hospitalsklovne

Vi støtter Danske Hospitalsklovne

Det er vigtigt for os, at vi gør en forskel med de samarbejder som vi indgår. Og det går Danske Hospitalsklovne!

Gennem næsten hele sin eksistens har IdHAIR støttet gode formål. Blandt andet har Kræftens Bekæmpelse været et fast punkt næsten alle årene. Dette suppleres nu af et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, som gør livet lidt sjovere og lettere for de mange børn, som bruger kortere eller længere tid på de danske sygehuse.

”At ligge på sygehuset er aldrig sjovt, men når det er børn, så rører det os ekstra. Børn skal pjatte, lege og grine og ikke ligge i sygesengen. Men når det nu ikke kan være anderledes, så vil IdHAIR gerne være med til at gøre det lidt lettere for dem. Og det mener vi, at Danske Hospitalsklovne er den perfekte samarbejdspartner til”, udtaler Kasper Christensen, marketingchef hos IdHAIR.

IdHAIR har indgået et CSR‐samarbejde, og det betyder, at Danske Hospitalsklovne bliver en naturlig del af IdHAIRs kommunikation og identitet og ikke blot et økonomisk aspekt.

”Det er vigtigt for os, at vi gør en forskel med de samarbejder som vi indgår. Og udover at indgå i et stort CSR samarbejde af en vis økonomisk størrelse, så indgår vi også et samarbejde om at udbrede kendskabet til Danske Hospitalsklovne, som er afhængig af denne awareness”, siger Kasper Christensen.

Danske Hospitalsklovne tæller i dag mere end 50 klovne, der dagligt spreder smil og glæde blandt indlagte børn.

Klippeslag fra IdHAIR som støtter Danske Hospitalklovne, røde klovnenæser og klovnebøger

2019

Med det nye design på vores børneklippeslag er det ikke kun børnene i frisørstolen, der bliver underholdt. Vi fortsætter nemlig det gode samarbejde med Danske Hospitalklove igen i år og udvider vores bidrag til de røde næser på hospitalerne med endnu et produkt.

For hvert solgte børneklippeslag giver vi 20 kr. til Danske Hospitalklovne.

IdHAIR Danske Hospitalsklovne

2018

I 2018 udviklede vi i samarbejde med Danske Hospitalsklovne en mild børneshampoo til krop og hår. Den var naturligvis uden parabener, parfume og farvestoffer.

For hvert solgte produkt går der 5 kr. til Danske Hospitalsklovne.