CSR - vores sociale ansvar

En rar følelse i maven

Succes er dejligt, men ved du hvad der er endnu mere dejligt? At bruge succesen til at gøre en forskel – det føles simpelthen rart i maven!

Corporate Social Responsibility lyder lidt fancy – for os, er det bare det der gode, gamle "føles- fantastisk-at-hjælpe" vibe. Vi er en 100% danskejet virksomhed, og vi synes, at vores succes, som har bredt sig til en masse lande, burde give noget tilbage til både det lokale og globale. Så det gør vi!
Hos IdHAIR har vi derfor altid et eller andet skønt, socialt projekt kørende. Lige fra vi startede i 1986, har vi været med til at bakke op om forskellige gode sager. Det var ikke altid med et smart navn, men det føltes bare rigtigt at gøre. Nogle gange har det været det korte sociale samarbejder, andre gange har samarbejdet været årelange.
 
Det er ikke kun sociale samarbejder vi laver hos IdHAIR. Vi tænker også stort om vores fodspor på denne klode. Bæredygtighed er et mægtigt ord, og et endnu større ansvar. Hver dag knokler vi for at gøre tingene bedre. Vi har især fokus på at genbruge emballage og skære ned på CO2. Det handler om at gøre en forskel, ikke kun for os, men for hele planeten!

Nuværende samarbejder

Ehlers-Danlos foreningen

Ehlers-Danlos foreningen

Ehlers-Danlos foreningen er en organisation, der arbejder for at forbedre livskvaliteten for mennesker med Ehlers-Danlos syndrom. Hos IdHAIR har vi valgt at sponsorere foreningen for at støtte deres vigtige arbejde med at øge bevidstheden om denne sjældne genetiske lidelse og forbedre livskvaliteten for dem, der er berørt af den.
Læs mere om dem her
Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Igennem mange år har IdHAIR engageret sig i kampen mod kræft. Vores dedikation til denne sag viser sig gennem vores vedvarende virksomhedssponsorat, hvor vi støtter Kræftens Bekæmpelse. For os er det en ære at bidrage til en sag, der rører så mange liv. Ved at stå sammen i kampen mod kræft, afspejler vi vores kerneværdier om omsorg og fællesskab, og viser, at IdHAIR handler om mere end bare hår - det handler om at have det godt.
Læs mere her
Mødrehjælpen

Mødrehjælpen

Hos IdHAIR har vi en passion for at gøre en forskel. Derfor samarbejder vi med Mødrehjælpen, en dedikeret dansk organisation, der yder uvurderlig støtte til mødre og familier i nød. Vi er stolte over at bidrage med vores hårplejeprodukter, som bliver en del af de hjertevarme julegaver, Mødrehjælpen distribuerer. For os handler det om mere end blot hårpleje – det handler om at pleje og støtte vores samfund.
Læs mere her
Julehjælpen

Julehjælpen

Vi sender hjertevarme i juletiden ved at støtte danske familier, som har brug for en ekstra hjælpende hånd. Mere end 3.000 IdHAIR produkter er sendt ud til danske familier, hvilket forhåbentligt kan bringe lidt ekstra glæde i den ellers hyggelige juletid.. Vi hos IdHAIR tror på at sprede glæde og varme – ikke kun gennem vores produkter, men også ved at stå sammen og støtte vores fællesskab i julens ånd.
Læs mere her
Værestedet Aarhus

Værestedet Aarhus

Værestedet Aarhus er et helt fantastisk sted. Her kan udsatte medborgere komme og få den hjælp de måske ikke kan finde andre steder. Her er hjælp mod misbrug, komme væk fra gaden, få lidt mad eller måske bare få noget varme og en snak. 

Med medmenneskelighed, tid og pædagogik løser stedet mange af de problemer, som ikke kan løses andre steder. Vi støtter op om projektet med julegaver, samt sponsorer produkter til bad og toiletter for brugerne.
Læs mere her
Afdeling for Retspsykiatri, Aarhus Universitetshospital

Afdeling for Retspsykiatri, Aarhus Universitetshospital

IdHAIR støtter Afdelingen for Retspsykiatri ved Aarhus Universitetshospital i et banebrydende beskæftigelsesprojekt. Projektets mål er at forebygge kriminalitet og prostitution ved at tilbyde uddannelse og arbejdsmuligheder, hvilket skaber positive forandringer i samfundet og giver håb til dem, der har brug for det mest.
Læs mere her
Støt Brysterne | Lyserød Lørdag

Støt Brysterne | Lyserød Lørdag

Det var en rar følelse i maven, da vi sammen med danske frisører kunne støtte brysterne i forbindelse med Lyserød lørdag. Frisørerne købte så mange lyserøde nitril-handsker til deres saloner, at vi med glæde kunne donere 9.000 kr. til velgørenhedsformålet. For hvert lyserødt handske-tilbud der er blevet solgt, har IdHAIR doneret 100 kr.
Læs mere
Beauty Camp

Beauty Camp


Den største Beauty Camp i Danmark, og den arrangeres mellem 26 forskellige ungdomsuddannelser. Det er en helt unik og uforglemmelig oplevelse for unge i alderen 13-17 år. Campen varer i 3 dage og er fyldt med velvære, læring, styling, fællesskab og masser af hygge på tværs af landets ungdomsskoler.


Video Zoom og Beskæring



Beauty Camp består af flere forskellige workshops og masser af underholdning. IdHAIR er en del af Beauty Camp og sponsorerer produkter til brug på dagene, men også gaver de unge kan tage med hjem.
Læs mere om eventet her

Tidligere samarbejder

Team Rynkeby

Team Rynkeby

Et cykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier. Hele succesen med Team Rynkeby er bundet op på opmærksomhed og sponsorer. Udover det økonomiske for børn og deres familier, har det også den positive sidegevinst at over 1.000 personer hvert år får motion via cykling og Team Rynkeby.

Vi er sponsor for Team Rynkeby Trekanten.
Læs mere her
Make-A-Wish Danmark

Make-A-Wish Danmark

Make-A-Wish Danmark giver oplevelser til børn og unge med livstruende sygdomme.
Det vil vi gerne støtte op omkring, og derfor har vi bortauktioneret vores kollektionstøj fra vores Danmarksturne og det indbragte 8.000 kr. Dette flotte beløb har vi rundet op til 25.000 kr., som Make-A-Wish kan bruge i deres betydningsfulde arbejde.

Læs mere her
Look Good, Feel Better

Look Good, Feel Better

Look Good, Feel Better er et fantastisk projekt, som afholder makeup og hudpleje kruser for kvinder i kræftbehandling. Projektet handler i sin enkelthed om at skabe glæde og få kvinderne til at gøre noget for sig selv i en svær tid.
Læs mere her
Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne

Børn bliver desværre også syge, og nogle gange er det så alvorligt at en indlæggelse er nødvendig. Og her er hospitalsklovnenes evner til at sprede smil og glæde en meget vigtig brik i at gøre forløbet så overkommeligt som muligt for børnene og deres familier. Vi har samarbejdet om en ”Klovneshampoo” samt børneklippeslag, hvor der gik et beløb for hver solgte enhed.
Læs mere her

Miljøtiltag

I forbindelse med vores omlægning til elbiler, har vi også udnyttet vores tag med et stort solcelleanlæg, som kan bidrage med driftstrøm, men i særdeleshed med strøm til når vi lader elbiler. Modsat derhjemme sker opladningen af elbiler typisk i dagtimerne, og dermed er solceller den perfekte partner til dette. 

Hvis man træder indenfor i vores kontorbygning, bliver man mødt af en stor informationsskærm som hele tiden fortæller hvor meget strøm vi pt. genererer og hvor meget vi har sparet i form af kul og træ.
Se vores produktion her
Ladestander til elbiler

Ladestander til elbiler

Hos IdHAIR har vi taget skridtet videre for en grønnere fremtid ved at installere ladestandere til elbiler - et tilbud til vores ansatte, gæster og alle, der kommer forbi. Ved at kombinere vores passion for skønhed med miljøbevidsthed, sikrer vi, at hver tur til IdHAIR ikke kun efterlader dig med flot hår, men også med en følelse af at gøre en forskel for planeten, hvis du kører elbil.
Læs mere her
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.