Kom hovedbundsproblemerne til livs

alle_flasker_med_talgrafik_lowres

Næsten alle har prøvet det. Kløende hovedbund og måske endda drys på skuldrene. Det er ikke særlig sjovt, og kan ødelægge selv det bedste humør. Årsagerne kan være mange, men løsningen er enkel. IdHAIR Solutions tager hånd om det på en mild, men effektiv måde.

Serien er bygget op på ingredienser, som forskning og praktisk erfaring har vist, er super effektive mod ubalance i hovedbunden. Og så er vi ikke bange for at sige, at det er de smukkeste problemløsere på markedet. Vores mål var, at lave en brugervenlig emballage, som giver en nem dossering, nem identifikation af produktet og ikke mindst at det ser godt ud.

Inden i de stilfulde flasker danner bl.a. ingredienser som Climbazole, Piroctone Olamine, Heliosolanum og Salicsyre et rigtig godt grundlag for en sund og velbalanceret hovedbund. Produkterne renser op, plejer og ikke mindst styrker hovedbunden.

Også til hverdagsbrug

IdHAIR Solutions indeholder også produkter, som kan bruges selvom du ikke har et hovedbundsproblem. Så får du “bare” en rigtig god shampoo og conditioner. Og alle produkter i IdHAIR Solutions er uden tilsat parfume og parabener.

Vi garanterer, at produkterne virker

Det er ikke bare noget vi siger. Vi ved, at produkterne virker, og derfor giver vi også løsningsgaranti. Det betyder, at hvis hovedbundsproblemet ikke er afhjulpet efter 6-8 uger, hvor frisørens produktanvisninger er fulgt, så giver pengene retur.

Der er altså absolut ingen grund til at gå med en “træls” hovedbund. Skynd dig ned til din frisør.

Læs om hvert enkelt produkt her