Sensitive Xclusive er godkendt til grøn salon

Godkendt til Grøn Salon

Mange af vores produkter er godkendt til Grøn Salon. Her på siden kan du læse, hvad det betyder for dig.

Godkendt til Grøn Salon

– hvad betyder det?


Når du bruger et hårprodukt, der er godkendt til Grøn Salon, har du et produkt i hånden, som er gået igennem endnu strengere krav end de generelle love, som er udstedt af EU. Med andre ord, vises der med stemplet ”Godkendt til Grøn Salon” ekstra stort hensyn til mennesker og miljø i brugsøjeblikket.

Godkendt til Grøn Salon betyder ekstra stort hensyn til mennesker og miljø i brugsøjeblikket.

 

IdHAIR Sensitive Xclsuive Strong Hold Mousse

Krav til produktet 

Grøn Salon godkender produkter, som ikke anvender sensibiliserende, allergifremkaldende, giftige eller stærkt sundhedsskadelige kemikaler. Desuden udelukker Grøn Salon naturligvis også produkter, der indeholder stoffer, som er kræftfremkaldende, fosterskadende eller hormonforstyrrende. Hvis der er den mindste mistanke til et stof, der falder ind under én af disse kriterier, kan produktet heller ikke godkendes til Grøn Salon.

 

For at favne så bredt som muligt og kunne give flest mulige personer en god hårdag, er der derfor mange af vores produkter hos IdHAIR, som er godkendt til Grøn Salon. Hvor det er muligt at producere, stræber vi dermed efter at producere produkter, der kan godkendes til Grøn Salon­­.

På den måde sikrer vi frisører og forbrugere i Danmark og verden over de bedst tænkelige omstændigheder, når de bruger et produkt med et IdHAIR-logo på.

IdHAIR Sensitive Strong Hold Hairspray

IdHAIR-produkter godkendt til Grøn Salon

Vi har næsten 200 produkter hos IdHAIR, der er godkendt til Grøn Salon. 

Se dem her

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om Grøn Salon, kan du læse meget mere om dem på Grøn Salons hjemmeside.