IdHAIR The Art of Balance_woman with blond bowl cut

Velkommen

Her på idhair.dk har vi skabt et univers med fokus på hår. Din hårdag er vores hårdag, og hos IdHAIR tager vi alle hårudfordringer seriøst. Det har vi gjort siden 1986.

Med mere end 40 ansatte sørger vi for, at frisøren har alt til sin salon, og at forbrugeren – både kvinder og mænd – kan pleje og style sin manke hjemme på badeværelset med skønne professionelle hårprodukter.

Og det er ikke kun i Danmark, vi gør det. Vi sælger nemlig hårprodukter i over 30 lande og vejleder samt inspirerer dig og frisører i flotte frisurer, hårstyling og -farve.

Have a nice hair day!

IdHAIR Girl

IdHAIR Elements Xclusive

Med inspiration fra de danske kyster har vi bl.a. skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret – hentet fra naturen og produceret med omtanke på egen fabrik i Sverige. Og så er plejeprodukterne i IdHAIR Elements Xclusive veganske.

Elements Xclusive
IdHAIR Danske Hospitalsklovne

Vi støtter Danske Hospitalsklovne

At ligge på sygehuset er aldrig sjovt, men når det er børn, så rører det os ekstra. Børn skal pjatte, lege og grine og ikke ligge i sygesengen. Men når det nu ikke kan være anderledes, så vil IdHAIR gerne være med til at gøre det lidt lettere for dem. Derfor er vi stolte af at være samarbejdspartner med Danske Hospitalsklovne.

Danske Hospitalsklovne