Kløe | Sådan undgår du kløende og sviende hud

 

Du sidder og nyder den lune sommeraften efter en skøn solrig dag, sommerbrisen bølger blidt i dit hår, de bare stænger slænger i havemøblerne – og så lyder den irriterende, lille summen for dit ene øre: myg! Læs med her og find ud af, hvad skønne sommerben, myggestik og solskoldning har tilfælles.

Kvinde der klør sig på armen på grund af myggestik
Kvinde der barberer sine ben i brusebad

Løsningen på kløende myggestik

 

Der er lagt op til kløende og sviende hud denne sommer. For ifølge insektforsker Thomas Pape har myggene nemlig usædvanligt gode betingelser i år pga. sidste års tørre sommer og vores kølige maj i år. Der kan heldigvis være en løsning på sommerens kløende og sviende plage

Find din IdHAIR Solutions No. 5 frem og mindsk den kløende, irriterende følelse som myggene giver din hud, efter at de har brugt dig som en lækker snack-buffet.

Kvinde klør sig på armen

For ud over at være løsningen på hovedbundsproblemer, kan du med fordel prøve at smøre lidt IdHAIR Solutions No. 5 på dine myggestik rundt om på kroppen. Det mentolindeholdende creme-produkt består nemlig af en mængde gode ingredienser, der sammen kan virke behageligt kløestillende, når huden klør. 

Brug den også mod solskoldning


En anden kløende og svigende plage som du kan opleve i løbet af sommeren, er solskoldning. Og du kender det sikkert godt. I al travlhed for at komme ud og solbade, glemmer du at smøre solcreme på kroppen, for du skal bare liiiige ligge nogle minutter i solen.

Og så er der pludselig gået et par timer, og din hud er ildrød - ups! Det svier og klør frygteligt. 

Prøv så at gribe fat i din IdHAIR Solutions No. 5 fra badeværelseshylden i 500 ml eller dyk ned i strandtasken efter den lille rejsestørrelse på 100 ml af det kølende produkt og smør den på det udsatte område. Mentolet i produktet vil nemlig give din hud en behagelig, kølende effekt.

solskoldet_2.jpg (1)

Men selvom Solutions No. 5 virker dejlig kølende på huden, anbefaler vi nu alligevel, at du husker solcremen næste gang du solbader – og husk så også at beskytte håret mod solskader.

IdHAIR Solutions No 5 med lyserød skraber og hvidt håndklæde

Skønne sommerben med IdHAIR Solutions No. 5

 

Og så er der de bare ben (som myggene måske har mæsket sig i…) Du hører nok til de mange, der helst ser sine sommerben nybarberet og glatte uden irriterende, indgroede hår. Også hér kan IdHAIR Solutions No. 5 måske være løsningen for dig.

IdHAIR Solutions No. 5 er nemlig en peeling-kur, der ud over at rense din hovedbund, også kan rense din hud på benene for døde hudceller. Og så tilfører den også fugt til din hud! De døde hudceller er ofte synderen bag skægpest på sommerstængerne. Så prøv at smøre det forfriskende ”multiprodukt” på benene for at mindske risikoen for de kløende knopper.

Med disse kløestillende tips, som vi har brugt hos IdHAIR i flere år, ønsker vi dig nu en behagelig sommer!

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook