Er du i risikozonen for parfumeallergi? Sådan får du smukt hår uden parfume


Vil du også have en god hårdag? Det forstår vi godt! Alle fortjener da en god hårdag, og vi mener derfor ikke, at du skal gå på kompromis med dit hår, bare fordi du har parfumeallergi – eller frygter at få det.

Sensitive_Xclusive_Model_med_Mousse.jpg

Læs med her, hvor vi dykker ned i et parfumefrit univers og viser dig, at livet uden parfume sagtens kan være stilet, sjovt og smukt.

Du kan også snuse lidt til, hvorfor parfumeallergi opstår og hvilke valg du har, når det gælder hårprodukter med og uden parfume.

Glansfulde, smukke krøller uden parfume


Med tre parfumefri stylingprodukter fra Sensitive Xclusive kan du lave de smukkeste krøller. Se med i videoen nedenfor, og opdag, hvor nemt du kan få det parfumefri krøller.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Sensitive Xclusive Mousse giver et fantastisk hold og volumen til dine krøller. Den er tilmed parfumefri!

Sensitive Xclusive Mousse

Den parfumefrie mousse giver et fantastisk hold og volumen til dine krøller. Den hjælper med at definere og forme dem, samtidig med at den beskytter dit hår mod luftfugtighed og frizz. Med sin lette konsistens vil din håndtering af håret blive en leg, og dine krøller vil stråle med liv og fylde.

911 Rescue Spray fra Sensitive Xclusive er udviklet til at afhjælpe tørt og skadet hår og give det nyt liv og glans.

Sensitive Xclusive 911 Rescue Spray

Giv dine krøller den ultimative redning med 911 Rescue Spray fra Sensitive Xclusive! Den er specielt udviklet til at afhjælpe tørt og skadet hår og give det nyt liv og glans. Sprayen indeholder ingredienser som keratin, hydrolyseret keratin, arganolie og sheasmør, der hjælper med at reparere og styrke håret samt tilføje fugt og næring. Brug den som en del af din daglige pleje for at opretholde sunde og glansfulde krøller.

Sensitive Xclusive Hairspray giver et stærkt, langvarigt hold uden at gøre dit hår stift eller klæbrigt

Sensitive Xclusive Hairspray
Afslut din krøllede frisure med den fantastiske parfumefri hårspray. Den giver et stærkt, langvarigt hold uden at gøre dit hår stift eller klæbrigt. Den tørrer hurtigt og efterlader ingen rester, hvilket gør den til den perfekte ledsager til dine krøller. Dit hår vil føle sig naturligt, blødt og fleksibelt, mens dine krøller bevares og beskyttes hele dagen.

Voluminøs hestehale uden parfume

Få en parfumefri hestehale med fylde på få minutter – det er nemmere end du måske tror. En hairspray, en mousse, en hårelastik og en hårklemme… Et voila! Hårmoussen bruger du til at skabe et stramt look og hårlakken for at looket skal holde længere. Se med i videoen, hvor nemt du kan få en fyldig, højtsiddende hestehale.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Snoet hestehale uden parfume

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Hårvask uden parfume

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Hvorfor får jeg parfumeallergi? Når duften bliver fjenden

Tag med på en spændende rejse ind i parfumernes verden, hvor kroppen nogle gange kan opleve turbulente tider og forvandle en duft til en livslang udfordring. Parfumeallergi opstår, når kroppen fejlagtigt betragter duften som en fjendtlig invaderende styrke og udløser sit forsvar.

Kroppens immunsystem reagerer, som om duftstofferne var skadelige passagerer på rejsen, hvilket fører til, at din hud sender dem videre til de nærmeste lymfeknuder. 

Parfumefri hårspray sætter bekymringsfrit hold på lokkerne.

Når duftstofferne ankommer til lymfeknuderne, udløses der stoffer, som kan starte en allergisk reaktion. Og det resulterer så i kløe, udslæt, små knopper og blærer, der bliver en uønsket ledsager på din livsrejse.

Jo flere parfumerede produkter du bruger, desto større er risikoen for at udvikle parfumeallergi.

Selvom forskere ikke har en præcis forklaring på, hvorfor nogle får parfumeallergi, mens andre ikke gør, er de enige om én ting: Jo flere parfumerede produkter du bruger, desto større er risikoen for at udvikle parfumeallergi. Så snart du får parfumeallergi, er du dermed garanteret en uønsket følgesvend for resten af livet.

Vælg derfor dine duftoplevelser med omhu og lyt til din krops signaler. På denne måde kan du undgå allergiske reaktioner og finde den perfekte duft, der passer til din hud og din personlighed. Vær opmærksom på tegnene og skift retning, hvis det bliver nødvendigt.

Hvad enten du er på jagt efter en eksotisk duft eller en mild og behagelig duft, er der en hel verden af parfumer, der venter på at blive udforsket. Navigér klogt gennem den velduftende labyrint og tag dig tid til at finde den rette duft, der ikke kun forkæler dine sanser, men også tager hensyn til din huds og dit hårs behov og velbefindende.

Hvad er forskellen på allergene og ikke allergene parfumer? Duftens dilemma

Elsker du bare, når dit hår dufter, efter hårvask eller styling? Det forstår vi godt. Duft i hårprodukter skaber en behagelig og indbydende oplevelse, der forvandler hårplejerutiner til små velværeøjeblikke. De lækre dufte kan stimulere dine sanser, løfte humøret og give en følelse af luksus og forkælelse.

Desuden kan en dejlig duft i dit hår efterlade dig med en følelse af renhed og forfriskning hele dagen. Dyk ned i den fascinerende verden af dufte og opdag hemmelighederne bag allergene og ikke-allergene parfumer i afsnittet nedenfor!

Hvad er allergene parfumer?

Allergene parfumerindeholder naturlige ingredienser, der giver en autentisk og lækker duft. Disse naturlige essenser kan dog skabe allergiske reaktioner hos nogle personer. Tænk på dem som en eksotisk, men uforudsigelig rejse, der kan byde på uventede udfordringer.

Hvad er ikke-allergene parfumer?

På den anden side er ikke-allergene parfumer resultatet af videnskabelig innovation. De er skabt af syntetiske ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt for at mindske risikoen for allergiske reaktioner. Disse parfumer er som en velplanlagt og tryg ferie, der tager sig af din hud og dit hår, mens de stadig forkæler dig med en vidunderlig duftoplevelse.

Uanset om du søger den naturlige charme i allergene parfumer eller den sikre komfort i ikke-allergene parfumer, er der en verden af dufte, der venter på at blive udforsket. Test dog altid en lille mængde af produktet på et lille område af din hud, hvis du er i tvivl om, du kan tåle en parfumen i produktet.  På den måde kan du være klar til at nyde en fortryllende duftoplevelse uden bekymringer!

Generation Z er i risikozonen for parfumeallergi

Er du en del af Generation Z, født mellem 1996 og 2015, eller en storforbruger af skønhedsprodukter med parfume? Så er du i farezonen for at udvikle parfumeallergi, som kan have en livslang og begrænsende effekt på din hverdag. For ifølge Miljøministeriet lider mere end 180.000 danskere af parfumeallergi, og tallet er stigende. Og det er særligt de unge, der er i risikozonen.

Parfumeallergi er som du har læst tidligere i blogindlægget, en livslang lidelse, der kan føre til en besværlig og uforudsigelig hverdag: Konstant at skulle være på vagt for dominerende dufte - fra sæben på restauranten til luften i en fyldt bus - kan føles som at navigere i et minefelt. Selv et venligt knus kan føre til en smertefuld reaktion, hvis personen har parfume på. Derfor er forebyggelse af parfumeallergi så vigtig.

Sensitive_care.jpg (1)

IdHAIR Sensitive Xclusive – et parfumefri paradis til dit hår

Hårpleje- og stylingprodukter uden parfume kan stadig give dig en luksuriøs og behagelig følelse, fordi det er produkternes egenskaber og effektivitet, der skaber en positiv oplevelse for dig.

IdHAIR Sensitive Xclusive er et parfumefri paradis for dit hår med både pleje- og stylingprodukter som indeholder indbydende ingredienser til dine lokker, så de fremstår sunde, glansfulde og bløde. Kvalitetsformuleringer og de effektive resultater bidrager til en følelse af luksus og velvære for dig, uafhængigt af parfumeindholdet. Og bedst af alt, produktserien er dermatologisk testet og egnet til sensitiv hud, så du kan tage kontrol over din egen duftverden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med IdHAIR Sensitive Xclusive får du parfumefri hårprodukter i skøn kvalitet, der kan være med til at begrænse eller helt at udelukke dit forbrug af parfume i håret og dermed reducere risikoen for, at du udvikler parfumeallergi.

Et fortryllende fristed af parfumefri hårprodukter venter på dig!

Have a nice (and fragrance free) hair day!