Frisurer til kort hår | Sådan ser korte frisurer ud i 2023  

 

Kort hår kan være mange forskellige frisurer og looks. Alt lige fra den helt korte pixie hen mod lige-ved-øret page-frisuren. Fælles for længderne i korthårsfrisurerne er, at de kan styles lige efter dit humør; klassisk og feminint eller råt med lidt mere kant. Læs med her og bliv inspireret til et (nyt?) look med kort hår.

Kort hår i en lækker, sort pixiefrisure med røde effekter
Kort, lyst hår til ørene

Skal, skal ikke…? Du sidder måske og leger med dine lange lokker og tankerne om at få klippet dit hår i en kort frisure. Vi er helt med på, at det kan være et kæææmpe skridt at tage, men hey! Tænk lige på alle de lækre korthårsfrisurer, der pryder stjernerne rundt om i verden! Rihanna, Kristen Stewart, Miley Cyrus og Jennifer Lawrence for bare at nævne et par stykker.

Kort hår er særlig god til denne ansigtsform

Spring med fordel ud i en kort frisure, hvis din ansigtsform er oval som Kristen Stewart eller hjerteformet ligesom Miley. Har du en firkantet ansigtsform vil en kort frisure virkelig også klæde dig.  

Kort hår – et visuelt overblik

Overvejer du en få klippet dit hår i en kort frisure? Kig med i galleriet og bliv inspireret til din næste klipning hos frisøren.

Skandinavisk hårtype er genial til en kort pixie

Helt kort hår som en pixie-frisure fungerer fantastisk, hvis din hårtype hører til gruppen med fint skandinavisk hår. For med den rette klipning får den korte frisure dit hår til at se tættere og tykkere ud. Pixie-frisuren er super god til mange; den er nem at holde, og så kan den se ekstremt feminin ud. 

Pandehåret er en vigtig del af denne korthårsfrisure. Og mange vil måske føle sig liiiidt mere 'hjemme' med en anelse længere asymmetrisk klippet pandehår, som giver flere muligheder for forskellige stylinger. Ser vi på den dominerende hårmode i øjeblikket, når det gælder netop pandehår, så er det helt korte pandehår fremme og curtain bangs til f.eks. page-længder. Det kan se helt fantastisk ud – men det afhænger naturligvis i høj grad af din personlighed og dit ønskede look.

3 must have hårprodukter til kort hår

Få fat i nogle lækre stylingprodukter til din korte frisure – uanset længde på dit korte hår, er der nogle absolutte must haves, du bør have på din badeværelseshylde.

Stylingprodukter_kort.jpg

1. Føntør dit korte hår 

Føn en flot korthårsfrisure med Blow Dry Cream fra IdHAIR Mé. Den giver kontrol og smidighed til dit korte hår samtidig med at den holder formen på frisuren. Den hjælper også håret med at opnå mere volumen

2. Definér din korte frisure 

Brug IdHAIR Mé Moulding Paste til at definere og forme dit korte hår med. Pasten giver din frisure max hold hele dagen, og så tillader den også at du restyler håret, så du kan gå direkte fra arbejde til fest.

3. Giv volumen til dit korte hår

Grib fat i pudderbøtten til håret, hvis dit korte hår skal have fylde. Spray med hårpudderen fra IdHAIR Elements Xclusive, hvis du ønsker fylde i din korte frisure – du kan ”puffe” pixien såvel som pagen med netop dette skønne stylingprodukt.


Vi håber, at du føler dig endnu mere fristet til at prøve en ny og kort frisure efter at have læst vores inspirations-blogindlæg…. Og så afsted med dig til frisøren!

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook