Konfirmationshår 2023 | Vælg den perfekte frisure

Du har ventet aaaaalt for længe på denne dag: Din konfirmationsdag! Men nu venter den store dag lige om hjørnet; tøj og sko er der helt styr på - igen måske -, og du glæder dig såååå meget til din fest. Nu mangler du bare den sidste detalje… Håret! Men hvordan finder du det perfekte konfirmationshår? Og skal det være simpelt eller avanceret?

Konfirmationshår 2020 til piger
Konfirmationshår 2020 til piger og drenge

Du har måske allerede set et hav af YouTube tutorials og blogindlæg, der alle har gode bud på det perfekte konfi-hår, men er stadig lidt lost… der er jo så mange muligheder! Læs med her, og kom skridtet nærmere dit perfekte konfirmationshår.

3 vigtige overvejelser til dit perfekte konfirmationshår

Der er nogle helt basic overvejelser, som du skal gøre dig i forbindelse med valg af konfirmationshåret. Vi har listet tre hurtige – men vigtige ting, du bør tænke over.

Frisør der klipper langt lyst hår og holder saks

1. Skal mit hår klippes?

Gør op med dig selv, om dit konfirmationshår kræver en klipning. For så er det med at booke en tid hos din frisør. Og book gerne din aftale allerede nu! Din frisør har nemlig super travlt i ugerne op til konfirmationsdagene. Er du i god tid, er du også sikker på, at dit nye hår kan nå at falde til inden den store dag. Det er ikke altid super sejt at se helt nyklippet ud.

Håropsætning til konfirmations tilrettes

2. Hvem skal style mit hår?

Vurdér, om det perfekte hår på dagen skal styles af din frisør, eller om du selv vil kaste dig ud i stylingen. Det kan også være, at du har god veninde, søster, bror eller mor, der er et naturtalent i hårstyling og håropsætning – og som kan tæmme dit garn. Sørg for at øve det endelige look et par gange inden, så du ikke panikker og ender med en nødløsning på selve dagen.

Stylingprodukter med godt hold - hårlak og voks på tube

3. Har jeg de rigtige hårprodukter?

Tænk på, at konfirmationshåret skal sidde flot – hele dagen! Derfor er det vigtigt, at dit hår bliver stylet med nogle lækre produkter, der får frisuren til at sidde fra morgen til aften – også selvom det blæser! Dit valg af konfi-hår kan kræve, at du pifter det op i løbet af dagen, så sørg for at have rigeligt med stylingprodukter som voks og hårspray med i tasken.

Hårprodukter der holder – hele dagen

Dit musthave stylingprodukt til din konfirmation afhænger naturligvis af din styling, og dermed også om du er pige eller dreng. Flere stylingprodukter kan dog sagtens bruges af både piger og drenge - eksempelvis en strukturspray. Se med i videoerne nedenfor, hvor vi viser dig 4 flotte konfi-looks, hvor vi har brugt Structure Spray fra IdHAIR Mé. 

Musthaves til piger

Flexible Hair Spray fra Elements Xclusive er alle pigers BFF på konfi-dagen, hvis du ønsker at holde en løs håropsætning, krøller eller fletninger. Denne hårlak gør nemlig ikke dit hår mega stift. Vælger du derimod en super avanceret håropsætning med masser af detaljer, har du i stedet brug for en hårlak med et intenst hold. Her er Intense Hair Spray fra IdHAIR elements Xclusive det perfekte valg for dig. Hårlakken tørrer hurtigt og holder hårnåle og de små babyhår på plads. Læs i øvrigt ”Konfirmationshår 2023 | Fuldend dit look med det perfekte konfi-hår”, hvor vi går mere i dybden med musthaves til dit konfirmationshår.

elements-xcls-hairsrpray.jpg (1)

Det bedste råd er at vælge det konfi-hår, som du føler dig bedst tilpas med.

Musthaves til fyre

Og hvor i den store voks-verden finder du så lige den bedste voks til konfi-håret? Den ultimative voks kommer helt an på din hårtype og frisure. Alligevel bliver vi simpelthen nødt til at fremhæve tube-voksen IdHAIR Mé Moulding Paste. Den ”løber” ingen steder, hvis det er varmt eller du begynder at svede på din store dag – og det kan jo godt være liiidt nervepirrende sådan at skulle være dagens midtpunkt.

Hop i øvrigt ind på indlægget ”Konfirmationshår 2023 | Sådan sætter du konfi-garnet” – her skriver vi meget mere om hvilke hårprodukter, der passer til de forskellige måder at style den seje konfirmationsfrisure.

Vær dig selv!

Det bedste råd er at vælge det konfirmationshår, som du føler dig bedst tilpas med. Det kan godt være, at en bestemt hårstil trender, eller veninderne og vennerne går efter det, der ses på Instagram – men er det ikke din stil at gøre noget vildt ud af håret, så skal du heller ikke gøre det den dag.

Har du derimod altid drømt om at gå all in på en vild og avanceret frisure, så er din konfirmation dagen at gøre det – så kan du leve drømmen ud én gang for alle!

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 106 anbefalinger på Facebook