Konfirmationshår til piger 2020 | Fuldend dit look med det perfekte konfi-hår

 

OMG! Lige om lidt skal du konfirmeres, og vil mega gerne have styr på hele dit look… nu! Men hvordan finder du det konfirmationshår, der passer bedst til dig?

Opsat konfirmationshår med blomst set bagfra
Smukt konfirmationshår med krøller og hårpynt

Se vores lynguide og find det perfekte konfi-hår. Både personlig stil, tøjvalg og aktuelle hårtrends spiller nemlig en rolle, når konfirmationsfrisuren skal findes. Hårstilen skal passe perfekt til dit outfit, for at du får et fuldendt og gennemført look. Men det skal også matche din personlige stil – og de hårtrends, der ses på Instagram.

Halsudskæringen er vigtig

Uanset om du har valgt at blive konfirmeret i en kjole, en jumpsuit eller noget helt tredje, så er det halsudskæringen, vi skal kaste et blik på som noget af det første for at finde det perfekte konfirmationshår.

Er udskæringen i toppen dyb – halsen såvel som ryggen – vil løst hår eller en løs opsætning være et super smukt valg til dig. Her forstyrrer dit hår nemlig ikke de fine detaljer i stoffet.  

Har toppen af dit outfit derimod en høj hals med flotte finesser, ville det være møg-ærgerligt, hvis dit hår dækkede dem. I så fald ville en strammere og højere opsætning være det perfekte valg til dig.

Fletninger og hårpynt hitter – stadig

Catwalken for foråret og sommerens hårtrends 2020 røber, at fletninger og hår-accessoires er super in.
Det gode ved fletninger er de mange variationer, du kan lave dem i – og sværhedsgrader. Fletninger kan både laves feminint og edgy, i løsthængende hår og i opsætninger. Med og uden hårpynt.

Flet fine blomster ind i dit hår og gør din stil endnu mere romantisk. Du kan også tilføre lidt ’bling bling’ til konfirmationshåret i form af hårpynt med similisten eller glimmer og shine ekstra meget på den store dag.

Er du mere til det rå look, kan hvide lædersnore i dine fletninger peppe den enkle kjole eller buksedragt op og understrege din i forvejen cool stil i dit outfit.

Opsat konfirmationshår til pige
Konfirmationshår med flot lang fletning set bagfra

Krøller kan bare noget

De kan mange ting, de krøller! Krøller kan, som fletninger, både bruges i sin smukkeste enkelthed i en løs frisure og som fylde eller detaljer i opsætninger. Og med krøller får man bare et lidt mere voksen-agtigt, sofistikeret og glamourøst udtryk, der jo kan være med til at understrege overgangen fra barn til voksen. Er du ikke så heldig at være udstyret med krøller fra naturens side, kan et krøllejern gøre underværker for selv det glatteste hår – så på med konfi-krøllerne!

Et farvespil i dit hår tilfører endnu mere wow-effekt til dit konfirmations-hår

Flot farvespil i håret

Om du vælger en løs frisure eller en, der er stramt opsat, vil et farvespil i dit hår tilfører endnu mere wow-effekt til dit konfirmations-hår. Har dit hår ikke et flot farvespil fra naturens side, kan din frisør jo heldigvis trylle med tonerne – så er det bare at få bestilt en tid!

Lyse striber, balayage og ombre-trenden fortsætter nemlig ind i denne sæson, så er du ikke allerede hoppet med på den hårmode, er konfi-frisuren en oplagt festlig lejlighed til at prøve det. Vi har lavet et helt indlæg til dig udelukkende om lyse striber, som fortæller, hvad du bør være opmærksom på i forbindelse med lysning af lokkerne. Læs med her og lad dig inspirere til lysere lokker.

Sundt hår er lettere at sætte

Det er en god idé at pleje dit hår i ugerne op til din konfirmation – sundt og stærkt hår er nemlig nemmere at sætte. Find en lækker hårkur, der passer til din hårtype og start forberedelserne til dit konfirmationshår allerede i dag. Sørg for GUDS skyld – men nok mest din egen ;-) i øvrigt for ikke at vaske håret dagen inden din konfi-dag!

Når dit hår er nyvasket, kan det nemlig nemt blive alt for glat til en håropsætning. Derfor kan du med fordel vaske dit hår et par dage før din konfi-dag. Lider du af fedtet hår, bør du ikke vaske håret mere end én dag i forvejen. Dagene efter en hårvask er dine lokker meget nemmere at sætte – en stor hjælp til enten dig selv eller frisøren, der sætter dit hår.

Forpremiere på din konfi-frisure

Når du har fundet frem til din perfekte konfi-frisure, er det en god idé at holde en slags forpremiere på din hårstyling, så du kan vide dig helt sikker på, at dit konfi-hår sidder perfekt – hele dagen. Øv dig et par gange i at sætte præcis det hår, du ønsker, og lad det gerne sidde i mange timer for at teste ”holdbarheden”. Det ville jo være super nederen, hvis din frisure klaskede sammen allerede inden kirken!

Smuk håropsætning set igennem mobilskærm


Sætter du selv dit hår, kan du nemt holde flere ”forpremierer”. Kræver dit konfirmationshår hjælp fra andres hænder, kan du med fordel allerede nu aftale en dag, hvor I øver håropsætningen og du efterfølgende fjoller rundt og tester, hvad frisuren kan holde til. Måske er du typen, der hopper af begejstring? Det kan også være det blæser en pelikan eller står ned i stænger på selve dagen. Ej, det gør det forhåbentlig ikke. Men test håret på forhånd – og husk hårspray, eksempelvis IdHAIR Mé Hair Spray, og hårnåle i tasken, så burde du være dækket ind.

Have a nice hair day!

Psst!

IdHAIR anmeldelser

4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 106 anbefalinger på Facebook