Konfirmationshår 2023 | Sådan sætter du konfi-garnet

 

Du er der næsten – du har outfittet på plads til din konfirmationsdag, men mangler liiige lidt inspiration til, hvordan du manøvrerer manken. Bare tag det helt køligt! Vi viser dig fire fede frisurer og hårprodukter, der gør dit hår super swag på den store dag.

Konfirmand med seler og flot frisure
Sleekhår konfirmand 2020

Uanset om du har kort, mellemlangt eller langt hår, så skal håret sidde lækkert til din konfirmation! Vi har lavet forarbejdet for dig og set på, hvilke frisurer, der er hot i 2023. Og der er naturligvis frisurer til både kort og længere hår.

Men allerførst: Overvej om dit ønskede konfirmationshår kræver en tid hos frisøren. Og husk at booke aftalen i god tid, da din frisør højst sandsynligt har mega travlt i ugerne op til din konfirmation.

konfirmationshår_drenge_skin_fade.jpg

1. Skin fade

En, to, trim! Skinfade styrer stadig hårbilledet i 2023 og er genial, fordi den kan laves på forskellige måder. Meget hår i toppen eller ej, så er skinfade til dig, der vil have cool konfirmationshår. Til den slags konfi-hår anbefaler vi Moulding Paste fra IdHAIR Mé, hvis du har meget hår i toppen og hårvoksen fra IdHAIR Black Xclusive, hvis du har lidt mindre. Og netop denne frisure kræver som regel, at du booker en tid hos din frisør et par dage inden den store dag, så konfirmationshåret står knivskarpt på selve dagen. 

me-moulding-paste-wax-black-xcls.jpg

konfirmationshår_drenge_nuddelkrøller.jpg

2. Nudelkrøller

Christopher har dem, Rasmus Brohave har dem… Har du dem også? Krøller er totalt in, så hvis du er så heldig at være udstyret med krøller fra naturens side, kan du nemt være med på beatet for fyldigt garn. Kram Curl Definer fra IdHAIR Elements Xclsuive i dit hår og tæm dine lækre krøller.

Curl Definer fra IdHAIR Elements Xclusive

8.jpg

3. Hot 90'er med struktur

Skab et fedt 90'er look med struktur og bevægelse, hvor det naturlige "I was born this way" er i centrum. Se med i videoen nedenfor og lad dig inspirere.   

IdHAIR Mé Structure Spray

konfirmationshår_drenge_sleek.jpg

4. Slikhår

Frem med kammen og red til siden! Er du ikke til en fyldig manke, er denne frisure måske mere dig. Slikhåret med sideskilningen kan laves med bare en smule længde, og det er, hvad vi ser på de store catwalks for denne sæson. Et godt hårprodukt til looket er eksempelvis Strong Gel fra IdHAIR Elements Xclusive, den er – trods navnet – ikke mega stivende men derimod fleksibel og lækker at arbejde med.

Strong Gel Elements Xclusive

konfirmationshår_drenge_business_mann_cut.jpg

5. Business man-cuttet

Sæt håret som en rigtig businessman. Har dit hår en smule længde, kunne en 90’er version af businessman cuttet måske være konfirmationshåret for dig. Og har du valgt at have jakkesæt på til din konfirmation vil denne styling af håret fuldende dit look.  Til dette konfirmationshår anbefaler vi, at du bruger en voks, der giver et stærkt hold. Brug for eksempel Tough Texture Wax fra IdHAIR Elements Xclusive, som holder på frisuren hele dagen.

Tough Texture Wax fra Elements Xclusive

Nu har du fået lidt mere styr på konfirmationshåret! Vi ønsker dig en god konfirmation og efterfølgende fed Blå Mandag.

Have a nice hairday!

IdHAIR anmeldelser

4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 106 anbefalinger på Facebook