Hårmoden 2024 | 10 hårtrends

Nysgerrig på hårmoden 2024?

Er du nysgerrig på, hvordan hårmoden for 2024 ser ud? Hvilke frisurer, hårfarver eller håropsætninger vil flakse deres vej ind i gadebilledet de næste mange måneder? Så bliv hængende her hos os og læs videre.

FRISURER OG HÅRFARVER DU IKKE KAN UNDGÅ AT SPOTTE I 2024

Sammen med vores fantastiske frisør og top-tunet tekniske underviser, Sabrina, tager vi nemlig et vingesus ind i krystalkuglen for hårmoden 2024. Lad dig inspirere til din næste klipning, hårfarve eller -styling i dette blog post. 

Forestil dig en verden, hvor frisure-trends svæver let og ubesværet som sommerfugle, og netop nu er du inviteret med på denne flyvende rejse. 
Hår-trend nr. 1: Butterfly Cut  <span class="box--sub-heading">– betagende og yndefuld </span>

Hår-trend nr. 1: Butterfly Cut  – betagende og yndefuld


Den første frisure, vi lander på for hårmoden 2024, er den drømmende og voluminøse "Butterfly Cut" – en klippeteknik med etageklip, der fænger med sin evne til at efterligne sommerfuglens yndefulde flugt. Lag på lag af luftigt hår kan frisuren danse og svinge med en næsten magisk lethed, hvilket giver et look af frihed og elegance. 



Butterfly Cut er en ideel stil for dig, der ønsker at få tilført tekstur og volumen til håret uden at fjerne for meget længde af dine lokker. Og ønsker du en svævende stil med volumen og har mellemlangt til langt hår, så er Butterfly Cut helt sikkert noget, der er værd at overveje for dig. 

Sådan styler du din Butterfly Cut frisure

Det er forholdsvist nemt at style Butterfly Cut. Frisuren ser fantastisk ud, når den lufttørres for et naturligt look, men kan også styles med en rundbørste eller krøllejern for mere definerede bølger eller krøller. 

Til vores fortolkning af Butterfly Cut brugte vi følgende stylingprodukter: Root Lifter, Blow Dry Cream, Heat Protect og Hair Spray - alle sammen produkter fra stylingserien IdHAIR Me.
Hår-trend nr. 2: Butterfly Shag <span class="box--sub-heading"> – transformerende og trendy </span>

Hår-trend nr. 2: Butterfly Shag – transformerende og trendy

Et andet trendvindstød, der forventes at tage hårmoden med storm i 2024, er den charmerende "Butterfly Shag". Denne moderne fortolkning af den klassiske shag-klipning blander korte og lange lag for at skabe et look, der er lige dele shaggy og chic. Perfekt til at fremhæve ansigtstræk med en flair af dynamik og dybde, og et ideelt valg for dig, der ønsker at dit hår skal flakse og flagre med hver en bevægelse. 




Butterfly Shag passer til forskellige hårtyper og kan tilpasses for at understrege naturlige krøller eller bølger. Lagene er typisk kortere omkring ansigtet og på toppen af hovedet, med længere lag under, hvilket skaber en "shaggy" men samtidig kontrolleret stil.

Sådan styler du din Butterfly Shag frisure

En Butterfly Shag frisure kan kræve lidt mere styling end Butterfly Cut, afhængig af hårets tekstur. Brug gerne hårprodukter, der giver lokkerne tekstur så som som saltvandsspray eller mousse, da dette kan hjælpe med at fremhæve frisurens lagdelte og teksturerede udseende. 

Vi stylede vores Butterfly Shag med følgende stylingprodukter: Gel og Mousse fra vores krølle-serie Curly Xclusive og Clay In a Spray fra Me
Begge Butterfly-klippeteknikker er meget alsidige og kan tilpasses individuelle ansigtstræk og hårtyper, hvilket gør dem populære valg for dig, der ønsker en frisk og moderne opdatering af dit look.
Hårtrend nr. 3: Pagehår <span class="box--sub-heading">– med bevægelse</span>

Hårtrend nr. 3: Pagehår – med bevægelse

Vi flyver videre over til hårtrend nr. 3 – pagen, en populær frisure for dem, der ønsker et look, der balancerer mellem klassisk elegance og moderne flair. 

I 2024 spår vi pagehåret til at falde i bløde bevægelser. Denne stil bevæger sig væk fra den traditionelle, stramme page og ind i et univers, hvor bevægelse og bølger får frie tøjler. Måske endda med inspiration fra sommerfuglens lette og dansende flugt? Den bølgede page er designet til at tilføje et legende og dynamisk touch til det klassiske look.



Pagehåret i 2024 kan variere i længden, fra lige under ørerne til skuldrene, hvilket giver mulighed for en personlig tilpasning af denne frisure. Karakteristiske træk fra vores fortolkning af pagen er de bløde, bølgende lag, der elegant falder rundt om ansigtet, hvilket skaber en illusion af lette sommerfuglevinger i bevægelse.

Fordelene ved pagehåret

Denne frisure er ideel for dem, der ønsker et alsidigt look, der både kan virke sofistikeret og afslappet. Den fungerer godt på forskellige hårtyper og er især fantastisk flatterende for dem, der ønsker at tilføje et hint af volumen og tekstur til deres hår.

Sådan styler du din page

Pagen kommer til sin fulde ret i hårmoden 2024, når den styles med bløde bølger eller lette krøller, hvilket fremhæver frisurens naturlige bevægelse. For et mere afslappet look kan den lufttørres med en smule saltvandsspray for at tilføje tekstur, eller den kan styles med et krøllejern for mere definerede bølger. 

Pagehåret er dog en frisure, der tillader en vis frihed i stylingen, hvilket måske netop også er derfor den gør sig perfekt til at eksperimentere med forskellige looks, fra det naturligt bølgede til det mere elegante og raffinerede. 

Med sin blanding af traditionel charme og moderne innovation er en bølget page en hårstil, der fanger ånden af 2024 – fri, flydende og fabulous. Den er som skabt for den modebevidste, der ønsker at gøre et stilfuldt, men legende indtryk i gadebilledet. 

I vores fortolkning af pagen, brugte vi følgende stylingprodukter til at style håret med: Serum CreamFiber Mousse, Heat Protect og Hair Spray - alle sammen fra stylingserien IdHAIR Me.  

Smukke stylinger og håropsætninger i 2024

Med inspiration i sommerfuglens æstetiske udtryk flyver vi videre over i nogle smukke (og ikke alt for komplicerede) håropsætninger og stylinger, som kan transformere et kedeligt hverdagslook til en sand hollywood-scene. 
Hår-trend nr. 4: Sleek’n Messy Bun <span class="box--sub-heading">- den skyhøje sommerfugleknude</span>

Hår-trend nr. 4: Sleek’n Messy Bun - den skyhøje sommerfugleknude


Sleek’n Messy Bun er en håropsætning, der er både elegant og legende. Denne frisure fanger perfekt essensen af en sommerfugls transformation fra jordbundne begyndelser til himmelske højder.
 



Forestil dig forrest en sleek og glat front, der strækker sig tilbage i en højt opsat, messy bun – ligesom en sommerfugl, der spænder sine vinger. Denne stil er en harmonisk blanding af struktur og spontanitet, der minder os om, hvordan en sommerfugl elegant svæver gennem luften med en formålsfuld, men alligevel legende bevægelse.

Den skyhøje sommerfugleknude er designet til at skabe en følelse af løft og lethed. Den sleek front tilføjer et sofistikeret touch, mens den højt opsatte, Messy Bun tilfører et element af ubesværet elegance. Denne frisure er ikke kun et blikfang, men også et symbol på frihed og forandring.

Sådan styler du din Sleek'n Messy Bun

Denne håropsætning er både praktisk og fashionable, perfekt til både en travl dag og en elegant aften. Denne stil er også fremragende til at fremhæve ansigtets træk og tilføje en ekstra dimension til dit look.

Brug Me Root lifter, Fiber Mousse og Essentials Strong Hold Hair Spray til at forme looket og du er som flyvende.
Hår-trend nr. 5 Sideskilning og blow out <span class="box--sub-heading">- det voluminøse vingesus</span>

Hår-trend nr. 5 Sideskilning og blow out - det voluminøse vingesus

Som vi fortsætter vores stilfulde udforskning af hårmoden i 2024, lander vi på en frisure, der er som taget ud af en glamourøs Hollywood-scene, som vi kunne kalde " Det voluminøse vingesus". Denne frisure er en hyldest til de store øjeblikke, hvor vi ønsker at skinne ekstra klart, ligesom en sommerfugl, der folder sine strålende vinger ud.



Det voluminøse vingesus er en hårstil, der kombinerer en elegant sideskilning med frithængende hår og en dramatisk, voluminøs blow out i de nede længer og spidser. Denne effekt skaber en illusion af hår, der svæver og danser, næsten som de delikate vinger af en sommerfugl i fuld udfoldelse

Det skal du bruge til dit det voluminøse vingesus

Stylingen er skabt for de øjeblikke, hvor du ønsker at gøre en uforglemmelig indgang. Det er et udtryk for ren festlighed og glamour, hvor det ekstraordinære er i fokus. 

Vi brugte Me Curl Cream, Root Lifter og Fiber Mousse og Essentials Strong Hold Hair Spray til at forme looket. 

Hotte hårfarver i 2024

Som hentet ud fra admiral-sommerfuglens farveskala spår vi følgende hårfarver til at blive uundgåelige for hårmoden 2024. 
Hår-trend nr. 6: Reversed Ombre

Hår-trend nr. 6: Reversed Ombre


Lyse nuancer fader smukt og yndefuldt over i mørkebrune.



Hår-trend nr. 7: Cowboy Copper

Hår-trend nr. 7: Cowboy Copper


Gyldne og kobber kulør forenes i et smukt harmonisk spil.



Hår-trend nr. 8: Vanilla Almond

Hår-trend nr. 8: Vanilla Almond


Vanilje møder mandel i vidunderlige nuancer.




Hår-trend nr. 9: Cinnamon Roll

Hår-trend nr. 9: Cinnamon Roll


Kanelsøde nuancer kan krydre lokkerne på en uimodståelig, blød og lækker måde.




Hår-trend nr. 10: Balayage

Hår-trend nr. 10: Balayage

Balayagen kommer i mange afskyninger, her ses Dimensional Balayage. Nysgerrig på flere balayage-looks?  ​


Udforsk alle balayage-looks her
Lad os sammen sprede vingerne og sætte af til at flyve ind i 2024 og udforske disse spændende nye horisonter i hårmodens verden. 



Have a nice hair day
     Instagram
Tag dine egne billeder med #idhairdk og få muligheden for at inspirere andre, samt få chancen for at blive vist på vores Instagram-profil.