Hårmode 2022 | 5 trends du ikke kan undgå at spotte 

Det er slut med at kaste dig ud i hjemmefarve- og klipninger. Coronanedlukningen er fortid, og du kan heldigvis suse til frisøren og få en professionel klipning- eller hårfarve igen. Vores frisører tager dig igennem 5 hårtrends du ikke kommer udenom i 2022, og vi lover, at der er noget for enhver smag. Måske har du allerede spottet nogle af dem i gadebilledet og på de sociale medier?

 

 

Glossy hår er meget in i hårmoden 2022

Trend 1: Glat og glossy

Har du lange velplejede lokker, så er denne frisure helt sikkert noget for dig. I 2022 vil det glatte og skinnende blanke hår blive en af de største hårtrends. Vi kender allerede looket fra tv-reklamer for hårprodukter, men looket har altså bevæget sig ud i den virkelige verden, hvor flere kendisser har kastet sig over den.

Start med at skabe kontrol over håret ved at føntørre det med en hårskum, eksempelvis Styling Foam fra Elements Xclusive. Spray dine lokker med en varmebeskyttende spray, og giv dem så en tur med din Frame Styler, så håret er heeeelt glat. Saml til slut spidserne med Split End Elixir og afslut gerne med et glansgivende produkt som f.eks. Miracle Serum fra Elements Xclusive eller Anti-Frizz Shine Spray fra Elements Xclusive.

Det er også vigtigt at håret er friseret igennem, så hav gerne en hårbørste med i tasken, så du kan svinge den igennem lokkerne når behovet opstår.

Hårmoden 2022 byder på tungt chunky 70'er pandehår
Hårmoden 2022 - glossy look
Krøller hårmoden 2022

Trend 2: Krøller

Naturlige krøller storhitter, og det kan være at du er så heldig at være udstyret med smukke naturlige krøller eller tekstur i håret. Ellers er det også helt okay at snyde sig til de krøllede lokker med eksempelvis en permanent behandling ved frisøren.

Hvis du ikke ønsker permanente krøller, kan du bruge et krøllejern eller en styler som f.eks. Frame Styler til at fremtrylle de krøllede lokker. 

Krøller, hvad end de er ægte eller permanentede, kræver fugt i lange baner. Netop her er Moisture Leave-In Conditioning Cream helt genial. Du finder produktet i vores serie, Elements Xclusive, hvor du også vil finde vores krøllefremhævende creme Curl Definer. Brug dem begge i fugtigt hår, og krøl gerne håret op med en softstyler på din føntørrer, så krøllerne får ekstra hold.

Skal du til gengæld skabe krøllerne med en styler, anbefaler vi, at du sprayer lokkerne med Elements Xclusive Curl Creator, der både varmebeskytter og gør at dine krøller får længere holdbarhed. Style også gerne krøllerne med Instant Texture, så du opnår et mere naturligt og tekstureret resultat.

Blond, tungt pandehår - hårmode 2022
Krøller - hårmode 2022
Teksturbevægelser - hot hårtrend i 2022

Trend 3: 90'er blowout

Volumen er nøgleordet i denne trend, og gerne masser af det. 90’er frisuren med lange voluminøse lokker er tilbage.

Det kræver lidt øvelse at mestre dette look, da du skal manøvrere en rundbørste mens du føntørrer lokkerne – ellers kan du også snyde lidt og anvende en Airstyler.

 

For at opnå looket skal håret preppes med et let skum – eksempelvis vores Colour Mousse fra Elements Xclusive, der også tilfører en masse pleje til håret.

Synes du ikke at din føntørring har givet nok bevægelse eller volumen i håret, kan du altid skabe lidt ekstra bevægelse med din Frame Styler eller snyde dig til lidt ekstra volumen med Elements Xclusive Volume Builder, som giver øjeblikkelig fylde i både længder og rødder. For at afslutte looket og opnå ekstra glans til lokkerne, kan du anvende Miracle Serum for at samle lokkerne og tilføre ekstra pleje.

Psst. Dette look er perfekt til festlige lejligheder - og du kan booke tid hos din frisør til denne styling for at opnå en smuk blowout.

Produkter til blowout styling
Blowout
Sleek_2.jpg

Trend 4: Sleek bun

Knolden – den kender du helt sikkert. Den klassiske knold er ofte stor og rodet, men i 2022 gælder det om at opnå et helt sleek look, endda med en midterskilning. Denne hårtrend er perfekt til at forlænge dagene mellem hårvask, da naturligt fedtet hår hjælper dig med at opnå et sleek look.

 

Du opnår looket ved at lave en midterskilning der er cirka en fingers længde, hvorefter håret friseres tilbage og opsættes i en stram knold. For at opnå et helt sleek look anbefaler vi, at du anvender en gele når håret friseres tilbage, og eventuelle fimrehår kan lægges ned med en Spray Wax. Når du er tilfreds med resultatet afslutter du med en Intense Hairspray for at få resultatet til at holde hele dagen.

Psst. Hvis du har svært ved at styre lokkerne, kan du føntørre håret i den korrekte retning med en god skum, f.eks. Styling Foam fra Elements Xclusive. Dette vil give dig bedre kontrol over håret, og gøre det lettere at arbejde med.

Produkter til sleek bun 2022
Sleekl bun 2022
Page_1.jpg

Trend 5: Page

Vi kommer ikke udenom pagen, når vi taler hårtrends i 2022 - og jo kortere jo bedre. Gå f.eks. med en page der er klippet helt op til kæben og pift den op med et lækkert pandehår. Hvis det er for kort til dig, kan du altid starte med den klassiske page der går til hagen, og så kan du altid blive klippet kortere hvis modet kommer.

Selvom pagen er kort, kan den styles på mange måder. Hold den helt glat, eller giv den lidt bevægelse med f.eks. en Frame Styler. For at bevare et sundt look er det vigtigt at anvende plejende produkter som eksempelvis vores 911 Rescue Spray eller Colour Mousse fra Elements Xclusive. For at opnå et mere rodet look, kan du anvende produkter der er teksturgivende som eksempelvis Spray Wax eller Instant Texture fra Elements Xclusive.

For at holde din page helt skarp, anbefaler vi at du booker en tid hos frisøren fast hver 6-8. uge til at få trimmet spidserne.

Produkter til page 2022
Page 2022

Vi håber, at du med denne guide er klar til at bevæge dig ud i et af trendsene for hårmoden 2022. Del endelig dit hår med os på #idhair

Have a nice hairday!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook