Hårmode 2020 | 10 hår­trends du kan se i 2020


Hvordan bliver hårmoden i 2020? Frisurerne på catwalkene for foråret og sommeren 2020 røber, at der er noget for en hver smag i 2020. Du kan style dit hår med elementer fra flere årtier – her er alt lige fra 20’ernes flapper-frisure til 90’ernes pjuskede knolde stylet højt på hovedet.

Læs med her og få svaret på, hvordan du nemt kan være med på hårmoden 2020. Måske du finder din favorit blandt de 10 hårtrends nedenfor.

Hårmoden 2020 byder på hestehale med retro 50'er krølle i spidserne
Hårmoden 2020 byder på hestehale med retro 60'er vip i spidserne

Trend 1: Hestehalen fra flere årtier

Find glattejernet frem og tvist hestehalen. Vi eeelsker hestehalen; den går aldrig af mode og så er den så dejlig nem at style.

Blandt frisurerne for hårmoden 2020 finder du derfor naturligvis også hestehalen med et lille strejf af retro – det hele ligger i tvistet i spidserne af din hestehale. Lav en let, lille 50’er-krølle med fladjernet i spidserne af din hestehale eller vip spidserne ud af og ryk et årti opad til 60’er-trenden.

Valget er dit! Frisuren er spottet både med sleek tilbagetrukket hår og en løsere udgave. 

Hårmoden 2020 byder på pagehår - her i mellemlængde

Trend 2: Pagehår i flere længder

Asymmetrisk page, kort page, lang page… I 2020 byder hårmoden på forskellige længder af pagehår. Så hvis du går med overvejelser om at springe ud i den moderigtige frisure, har du flere valgmuligheder; den helt korte lige-ved-øret page til det mellemlange pagehår der er på vej mod skulderen. Hvis du er til den lidt mere ekstravagante udgave af pagen, tør du måske vove dig ud i en asymmetrisk pagefrisure, som skulle blive super hot i 2020. 

Lad dig inspirere i pandehårsgalleriet nedenfor.

Hårmoden 2020 byder på hårspænder med perler

Trend 3: Hårpynt i lange baner  

Fik du købt en masse hår­accessoires i 2019, kan du fryde dig endnu mere over dit køb nu. For i hårmoden 2020 ser du nemlig stadigvæk perler, blomster, glimmer og glitter på hårspænder, hårelastikker og hårbøjler. Så på med pynten i lokkerne! 

Hårmoden 2020 byder på pandehår igen - i mange længder

Trend 4: Pandehår i forskellige længder

Pandehåret er kommet for at blive i hårmoden – i hvert fald 2020 med. Og her gælder det som ved pagehåret; alle længder er hotte. Dyk ned i den store pandehårspulje for 2020 og find det pandehår, der passer bedst til din ansigtsform. Måske det var nu, du skulle prøve det korte ”baby bang” pandehår – eller hvad med pandehåret der liiige når dine øjenbryn?

Hårmoden 2020 byder på ombre hår med mørke rødder og lysere spidser

Trend 5: Ombre hår med mørke rødder

Er du også faldet for ombre hår? Hårfarve-teknikken har været i hårmodebilledet i nogle år efterhånden. Flere celebrities som Ariana Grande, Ashlee Simpson og Beyoncé har allerede ladet deres lokker farve med denne smukke farveteknik, der kan laves med mange forskellige farvekombinationer.

I 2020 vil du stadig kunne se den klassiske mørke bund, der tones ud i lyse lokker. 

En hyldest til 90'er-håret 

I 2020 hylder vi i særdeles hårmoden fra 1990’erne. Vores kollektion for SS2020 – IdHAIR Diversity – oser af 90’ernes kreative, legende og nyskabende mode tilpasset nutiden. Og så giver vi den også fuld skrue på hårpynt-fortolkningen.

Se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere til et nyt look med en 90’er-frisure, der møder 2020.

Hårmoden 2020 byder på grydefrisure

Trend 6: Grydefrisuren genbruges

Hårmoden har det med at gå lidt i ring om sig selv og vende tilbage med fornyet kraft, og nu er tiden kommet for grydefrisuren – om du vil det eller ej.

Er du én af dem, der med rædsel kigger tilbage på 90’er-skolebilledets kiksede grydefrisure, kan vi trygt berolige dig. Grydefrisuren er nemlig super hot i 2020, oser langt væk af lækker retro og ligger (heldigvis) laaaangt væk fra 90’ernes. Se bare billedet her der virkelig har wauw-effekt!

Hårmoden 2020 byder på flapper-frisure fingerbølger

Trend 7: Store fingerbølger á la flapper

Frem med fingrene, klemmerne og hårgeléen og få et strejf af 1920’ernes fantastiske fingerbølger. Den glamourøse hårmode kan laves i alle længder hår lige fra kort hår til super langt hår. Det er måske årsagen til, at bølgerne stadig er med på beatet og kan fejre en succesfuld 100-års jubilæum i 2020’erne.

Hårmoden 2020 byder på hårknolde højt på hovede á la 90'er frisure
Hårmoden 2020 byder på løs letopjusket hårknold højt på hovedet med retro pandehår

Trend 8: Hårknolde højt på hovedet

Den letpjuskede, højtsiddende hårknold er lige så hot i 2020, som den har været de sidste par år. Hvis ikke du kan nøjes med én hårknold, kan du hilse hårmoden 2020 varmt velkommen med hele to knolde. Og kan du præstere at lave hårknoldene højt placeret på hovedet med et ”halvt”-færdigt look, rammer du plet ind i denne hårtrend. Perfekt hvis du ikke har så meget tid om morgenen til at sætte garnet – skønt, ikk`?

Hårmoden 2020 byder på fletning med tørklæde

Trend 9: Festlige fletninger med hårpynt

Find silkebånd, fjer, perler, tørklæder og lignende frem og flet dem ind i dine fletninger i 2020. Fletninger er i sig selv super dekorative, men med hårmoden 2020 kan du fyre endnu mere op for fletningernes festlige udtryk med hårpynt i alverdens afskygninger. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. 

Hårmoden 2020 byder på dyb sideskilning

Trend 10: Dyb sideskilning

Hent håret fra den ene side til den anden med en dyb sideskilning. Det oser langt væk af 1960’erne og rammer samtidig lige ind i hårmoden 2020. Så bliver det vist ikke nemmere at være med på det sidste nye med lokkerne, vel?

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook