Hårmode 2019 | Se de mest moderne frisurer og farver

 

Hårmoden 2019 byder på mange forskellige frisurer og farver, så der med garanti er en, der passer perfekt til dit look.

Måske du er på udkig efter en helt anden frisure end den, hårmoden dikterede sidste år. Måske du blot er nysgerrig på at se, om din frisure også er moderne i år. Ligesom alle andre former for mode, skifter hårmoden også år for år. Vi guider dig til de seneste hårfarver og frisurer, så du kan være helt up-to-date, når du skal til frisøren næste gang!

Kvindelig model med Shag Hair frisure - hårmode 2019
Kvindelig model med pixie cut - hårmode 2019

Trend: Naturligt fald

Det naturlige hår er tilbage i hårmoden 2019. Læg glattejernet til side, og lad dit hår lufttørre i sit naturlige fald, eller brug en rundbørste sammen med din føntørrer, så du får et blankt og lækkert resultat.

Undgå produkter, der giver en matterende effekt, men giv den derimod fuld gas med en god shampoo, hårkurer og finish-produkter, der giver fugt og glans: I serien Elements Xclusive finder du både pleje og styling til dit behov. Det gælder uanset om du er kort- eller langhåret – det er det naturlige, sunde look, der gælder.

Sådan skal du klippes i 2019

De røde løbere og catwalks for SS19 afslører en nuanceret hårmode, som understreger hårmoden 2019. Og heldigvis er der et hav at vælge imellem, så du har rig mulighed for at udtrykke din egen personlighed i frisuren. Det er i sidste ende netop det, og hvad der klæder lige præcis dig, der skal tages udgangspunkt i, når frisøren finder saksen frem.

Kort frisure til kvinde - pixiecut - hårmode 2019

Trend: Kort hår

Til de korthårede er det Pixie, der er årets it-frisure. Pixie er en fin frisure, der er feminin selvom den er kort, og den er let for dig at sætte og holde pæn. Læs meget mere om kort hår i vores blogindlæg om kort hår.

Pagehår med fald til kvinder

Trend: Page

Vi spår også, at hårmoden 2019 byder på (en fortsættelse af) den klassiske korte page. I år må den meget gerne have fyld og naturlig bevægelse, så her gælder det igen om, at du lader håret finde sin naturlige form og undlader glattejernet.

Etageklip til kvinder

Trend: Etageklip

Den moderne version af Shag - New Shag - bliver også moderne. I 2019 skal den have lange, bløde længder og pandehår. New Shag er en frisure, der klæder de fleste og den kan tilpasses din stil, ansigtsform og hårlængde alt efter dine behov.

Læs også: "Etageklip til kort og langt hår | Find den rigtige form"

Kort pandehår til kvinder

Trend: Pandehår

Der er slet ingen tvivl om, at pandehåret er kommet for at blive i 2019.
Hvis du tør, er pandehår så trendy, som det kan blive. Begreber som Baby Bangs og Micro Fringe hvor et (gerne lidt tjavset), kort pandehår giver kant til både kort og langt hår, eller Curtain Bangs, der har et superlækkert retro udtryk. 

Læs også: "Pandehår | Find pandehåret der passer til din ansigtsform"

Kvinde med med hårbånd i håret  - hårmode 2019

Trend: Hår-accessoires

Det bliver simpelthen ikke til at undgå: hår-accessories i alverdens afskygninger vil komme til at pynte i hårmoden 2019.

Den helt enkle sløjfe bundet af et silke- eller fløjlsbånd, bånd flettet ind i fletninger, hårbøjler, og det såkaldte ”sparkly head band” til de dristige: Det er en hårbøjle, der simpelthen er så stor at den nærmest ligner en hat. Sådan!

Blomster, blonder, spænder og tørklæder vil også blive brugt til at pynte på lokkerne, så kast dig ud i kreativ pynt og opsætninger og vær med, hvor det sker!

Hårfarver i hårmoden 2019

Hvis du er nysgerrig på, hvad der bliver det næste hotte indenfor hårmoden 2019, så er det nu, skal du læse med her. Sidste års markante farvetrends efterfølges i år af et mere naturligt look. Det gælder uanset om du er blondine eller brunette, og uanset farveteknikken.

Hårfarver i hårmoden 2019

Hvis du er nysgerrig på, hvad der bliver det næste hotte indenfor hårmoden 2019, så er det nu, skal du læse med her. Sidste års markante farvetrends efterfølges i år af et mere naturligt look. Det gælder uanset om du er blondine eller brunette, og uanset farveteknikken.

Kvinde med ombre hår
Kvinde med balayage

Blondes have more fun - også i 2019

Det blonde hår er stadig en del af hårmoden  i 2019. I år skal du gå efter en mørkere bund, og kombinere farver i en kombination af forskellige nuancer.

Som noget nyt, er de seneste års kolde blonde toner ved at erstattes af gyldne og varmere toner, og et lidt mørkere udtryk.

Årets blondiner vil bære bløde gyldne nuancer, f.eks. Strawberry Honey – mix af gyldenblond og kobber, eller Iced Caramel Latte, der er et mix af varme og kølige toner. Hvis du vil lave striber i håret, vil det i 2019 være hipt at få lagt striber med karamel, kastanje, lys chokolade og kobbertoner, så du får et naturtro spil i håret.

 

Pastelfarve i håret 

På de helt lyse grundlag er det pasteller i lilla, der er det aller-hotteste i 2019.

Du kan sagtens bruge alle dine yndlings-pastelfarver og kombinationer, men trenden går hen imod det diskrete og nærmest ”fadede look”. Koral er en anden af årets modepasteller, der vil give dig et feminint touch. 

Hvis din drøm er pastelhår, er IdHAIR Colour Bombs en nem og skånsom måde at nå målet. Colour Bombs fås i et væld af farver og plejer dine lokker på samme tid.

Kvinde med fersken-farvet pastelhår - hårmode 2019
Kvinde med langt, kobberfarvet hår - hårmode 2019

Rødtoppen i 2019

Er du til de rødlige toner, så kan du glæde dig over, at hårmoden 2019 byder på kobberfarver. Enten som helfarve eller effekter i mørkt eller lyst hår.

Dusty Copper er en lækker rød tone, der virker nærmest “støvet”, og som er nedtonet i forhold til det knaldrøde hår. Farven er et mix af kobber og neutrale toner. På den måde får du en varm kobberrød, der virker naturlig og frisk. 

Vi synes, at hårmoden for 2019 byder på et spændende hår-år! Hvad enten du er til hårbånd eller pandehår, håber vi, at du er opdateret til et lækkert 2019.

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 106 anbefalinger på Facebook